Op de hoogte blijven van de verhalen van jouw (toekomstige) collega's, de trends en ontwikkelingen in de zorg én meer? Lees snel onze artikelen!

De voortdurende afwisseling van Heloise

Een uitdaging verwelkomt Heloise met open armen, of beter nog: ze krijgt er energie van. Bij Medicalhunt vond ze de uitdaging. “De afwisseling tussen de opdrachten en de vrijheid dat je zelf kan wisselen, dat vind ik heerlijk. Voor mij hoeft niet iedere dag hetzelfde te zijn, daar krijg ik geen energie van.”

Verhalen
31 augustus 2023
arrow right

Het felbegeerde papiertje van Ronny

Zes jaar geleden begon Ronny, toen nog verzorgende IG, als detachant bij Medicalhunt. Tijdens de eerste gesprekken gaf hij meteen aan dat hij door wilde groeien, de reactie was: “We hebben het nog nooit eerder gedaan, maar we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen.”

Verhalen
14 juli 2023
arrow right

Het eigen sausje van Gertjan

Binnenkort begint Gertjan van Limburg als meewerkend teamleider bij de zorginstelling KleinGeluk. Die stap in zijn carrière zou, volgens hemzelf, niet gebeurd zijn zonder zijn periode als detachant bij Medicalhunt: "Ik ben als zorgprofessional gegroeid bij Medicalhunt."

Verhalen
19 april 2023
arrow right

De goede zorg van Danielle

Als detachant werken voor Medicalhunt biedt Verzorgende IG Danielle van Santen de kans om de beste zorg te leveren. “Door mijn werk als detachant bij Medicalhunt kom ik op verschillende plekken en blijven mijn ogen openstaan voor andere manieren van werken. Je blijft in mogelijkheden denken en komt niet in een vast patroon terecht.”

Verhalen
10 februari 2023
arrow right

De rust in een wereld vol prikkels van Jamonique

Vrijheid, nieuwe werkomgevingen en afwisseling: Jamonique Daal (33) is moeder van een dochter van twee en werkt als Helpende in de losse diensten. We gingen met Jamonique in gesprek over haar werk bij Medicalhunt. 

Verhalen
9 september 2022
arrow right

Het bootje richting detachering van Barbara

Als klein meisje van vier weet Barbara de Beer dat ze zuster wil worden. Met een achtergrond als verpleegkundige, rolt ze door naar de anesthesie en maakt ze een uitstapje naar de pijn poli. Inmiddels werkt Barbara alweer bijna een jaar via Medicalhunt als Recovery Verpleegkundige. We gingen met Barbara in gesprek.

Verhalen
14 juli 2022
arrow right

Het Nederlandse avontuur van Silvia

De Italiaanse Silvia Varetto (30) weet al sinds haar 15 dat ze verpleegkundige wil worden. Ze jaagt haar dromen na en gaat aan de slag als verpleegkundige in Saluzzo. Twee jaar geleden verhuist ze voor de liefde naar Nederland en sinds vier maanden werkt ze via Medicalhunt als Helpende. Wij gingen met Silvia in gesprek over haar ervaringen met de zorg in Nederland en Italië.

Verhalen
19 mei 2022
arrow right

De stap van loondienst naar zzp van Hanane

Hanane Bellarbi (33) werkt sinds 2018 in de zorg. Al snel kiest Hanane voor de vrijheid van het zelfstandig ondernemen in de zorg. Ze start als zzp’er en komt ze met Medicalhunt in contact. We gingen met Hanane in gesprek over haar stap als zelfstandige in de zorg.

Verhalen
8 februari 2022
arrow right

De bewuste keuze voor detachering van Werner

Van jongs af aan wil Werner van Manen (24) graag arts op de traumahelikopter worden. Om zijn ambities waar te maken, doet hij nu ervaring op middels detachering als anesthesiemedewerker. We gingen met Werner in gesprek.

Verhalen
5 november 2021
arrow right

Van schoonheidsspecialiste tot Verzorgende IG

Christi-Anne Post, die altijd al schoonheidsspecialiste heeft willen worden, kiest uiteindelijk voor de zorg. Als Verzorgende IG heeft ze verschillende banen, maar steeds na een half jaar gaat ze op zoek naar iets anders. Tot ze in contact komt met Medicalhunt.

Verhalen
14 oktober 2021
arrow right

De zorg met extra aandacht van Ilse

Mensen eigen regie geven, anderen helpen en ‘gewoon’ de zorg leveren die mensen nodig hebben. Het is wat Ilse het liefste doet in haar werk. Na een aantal opdrachten via Medicalhunt werkt ze nu als Verzorgende IG bij woonzorgcentrum Nijenstede in Amersfoort.

Verhalen
5 augustus 2021
arrow right

De SEH-afdelingen van Berend

Als een van de eerste gedetacheerde SEH-verpleegkundig bij Medicalhunt, kent Berend inmiddels al zo’n tien Spoedeisend hulp afdelingen van binnen en buiten. Sinds kort is hij weer terug waar hij is begonnen; de Spoedeisende hulp in Beverwijk.

Verhalen
26 mei 2021
arrow right

De service met een glimlach van Simon

Na 16 jaar in een verzorgingscentrum voor ouderen te hebben gewerkt, was Simon toe aan een nieuwe uitdaging. Die dacht hij te vinden in een zorginstelling voor jongeren met gedragsproblematiek. Helaas bleek de realiteit anders. En toen?

Verhalen
29 maart 2021
arrow right

De baby's van Joyce

Zo lang ze zich kan herinneren wil Joyce al voor baby’s zorgen. In groep 3 maakte zij al een tekening van een zuster in verpleegstersuniform met een baby in haar armen. Van haar wens maakte zij haar baan. Hoe Joyce in 2020 dan toch op de Spoedeisende Hulp terecht is gekomen?

Verhalen
29 maart 2021
arrow right

Het verhaal van Kamia

Kamia werkt al 14 jaar in de zorg. Na de geboorte van haar vierde kindje, een half jaar geleden, kiest ze uiteindelijk toch voor detachering. Dit geeft haar de vrijheid om er echt voor haar cliënten én voor haar gezin te kunnen zijn. Hoe zij dit aanpakt?

Verhalen
21 maart 2021
arrow right