Home
Vakantiewerk in de z...

Vakantiewerk in de zorg

Wil jij naast jouw studie extra werkervaring opdoen en jouw opgedane kennis in de praktijk brengen bij verschillende zorginstellingen? Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de zorg en ben jij een vierdejaars mbo-verpleegkundige of heb je de propedeuse hbo-verpleegkunde behaald? Wij hebben de perfecte vakantie baan in de zorg voor jou!

Vakantiebaan zorg

Als vakantiekracht zorg bij Medicalhunt steek jij de handen uit de mouwen en kun jij écht iets voor anderen betekenen. Jij doet bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland werkervaring op in de periode van juni tot september. Jij bepaalt via onze eigen Medicalhunt-app waar en wanneer jij werkt. Hierdoor kun jij zowel losse diensten in onze flexpool opvullen als langere opdrachten doen. Met een propedeuse hbo-verpleegkunde of als derdejaars mbo-verpleegkunde kan dit al in de functie van Verzorgende IG.

Als Verzorgende IG zet jij met plezier een stapje extra voor je cliënten en collega’s. Jij doet waar je blij van wordt: cliënten helpen met de best mogelijke zorg. Je houdt je aan het persoonlijke zorgplan en stemt dit af op de cliënt. Geen dag is hetzelfde, maar waar jij onder andere mee bezighoudt:

  • De dagelijkse verzorging van cliënten volgens het zorgplan.
  • Het verrichten van verpleegtechnische handelingen.
  • Signaleren en rapporteren van afwijkende situaties.
  • Werken met een elektronisch cliëntendossier
Vakantiewerk zorg

Vakantiecheque

Heb jij meer dan 200 uren gewerkt, dan ontvang jij als vakantiekracht zorg een extraatje van Medicalhunt. Bij meer dan 200 gewerkte uren tussen juli en september ontvang jij een waardebon t.w.v. €100,- naar keuze.

Wie ben jij?

  • Jij bent een vierdejaars mbo-verpleegkundige of;
  • Je hebt net je hbo-v propedeuse gehaald;
  • Jij beschikt over een rijbewijs B;
  • Bent in de maanden juni t/m september inzetbaar voor een superleuke bijbaan in de zorg.

Enthousiast geworden voor een vakantie baan in de zorg? Meld je dan nu aan via onderstaand contactformulier!

Meld je aan voor vakantiewerk in de zorg

Wil jij aan de slag als vakantiekracht in de zorg via Medicalhunt? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

(optioneel)