Home
Kenniscentrum

Op de hoogte blijven van de verhalen van jouw (toekomstige) collega's, de trends en ontwikkelingen in de zorg én meer? Lees snel onze artikelen!

Medicalhunt staat op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Dit jaar staat Medicalhunt twee dagen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart in de MartiniPlaza Groningen.

Nieuws
1 maart 2024
arrow right

Doorzaam Ontwikkelbudget

Medicalhunt is de samenwerking aangegaan met Doorzaam om de ontwikkeling van onze Medicalhunters verder te versterken. Lees snel verder en ontdek wat dat voor jou betekent!

Nieuws
27 februari 2024
arrow right

Vertrek Daniëlle als directeur van Medicalhunt

Na een periode van drie jaar bij Medicalhunt, legt Daniëlle Jamanica, directeur van Medicalhunt aan het einde van februari haar functie neer. Daniëlle draagt het stokje over aan Melanie Jansen en Steven Korf.

Nieuws
21 februari 2024
arrow right

IJzer met handen breken

"Op het einde van de avond kom ik met mijn planning totaal niet meer uit. Waar ik bij de één te vroeg was, kwam ik bij de ander te laat. De bewoners zijn moe en willen naar bed. Het huilen stond me nader bij dan het lachen, maar ik zet mijn mooiste glimlach op."

Column
20 februari 2024
arrow right

Nursing experience: Het verpleegkundige evenement van het jaar!

6 en 7 december staat Medicalhunt op de Nursing Experience! Kom jij ons bezoeken?

Nieuws
4 december 2023
arrow right

In jezelf blijven geloven

Marleen Haasjes-Meijering werkt bij Medicalhunt als verpleegkundige. In haar nieuwe column vertelt Marleen over haar ervaring met het onderwerp dat niet iedereen in de zorg het altijd goed voor heeft met elkaar: “Hoe kunnen we voor een ander zorgen, als we niet eens voor onze eigen collega’s zorgen?”

Column
22 november 2023
arrow right

Medicalhunt Breukelen verhuist naar Utrecht

Medicalhunt Breukelen verhuist naar Utrecht! Samen met onze zusteronderneming Dag1 nemen we vanaf maandag 10 juli 2023 plaats in Frame Offices aan Atoomweg 63 in Utrecht.

Nieuws
10 juli 2023
arrow right

De ADL ditjes en datjes zorgquiz

Marleen Haasjes-Meijering werkt bij Medicalhunt als verpleegkundige. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt zij mooie, grappige, maar ook moeilijkere ervaringen in de zorg. Lees nu haar column ‘De ADL ditjes en datjes zorgquiz’.

Column
29 juni 2023
arrow right

Passie voor zorg: Vader en dochter delen hun verhaal op Vaderdag

Freddy, SEH-verpleegkundige bij Medicalhunt, heeft zijn passie voor de zorg doorgegeven aan zijn dochter Merida, verpleegkundige student en helpende + bij Medicalhunt. Beide dragen zij hun steentje bij in de zorg en op deze mooie Vaderdag vertellen Freddy en Merida hoe zij dat ervaren!

Blog
17 juni 2023
arrow right

Medicalhunters over hun impact in de zorg

Als zorgprofessional maak je iedere dag impact op het leven van iemand anders. Zowel op een zorglocatie als achter de schermen. Je krijgt de kans om echt iets te betekenen voor anderen. Daarom vertellen vijf Medicalhunters over de impact die zij maken in de zorg. Lees snel verder!

Blog
14 maart 2023
arrow right

Afscheid nemen komt nooit uit

Marleen Haasjes-Meijering werkt bij Medicalhunt als verpleegkundige. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt zij mooie, grappige, maar ook moeilijkere ervaringen in de zorg. Lees nu haar column ‘Afscheid nemen komt nooit uit’.

Column
23 februari 2023
arrow right

Wetswijzigingen voor zzp'ers in de zorg per 1 januari 2023

Vanaf 1 januari 2023 krijg je als zzp’er in de zorg te maken met veranderende wetten en regels. Hieronder lees je de belangrijkste wetswijzigingen voor jou als zzp’er in de zorg.

Blog
5 januari 2023
arrow right

Loslaten

Ellen Holster is fieldmanager bij Medicalhunt en heeft jarenlange ervaring als IC-verpleegkundige bij verschillende ziekenhuizen. Als fieldmanager houdt ze contact met zorgprofessionals die door ziekte langdurig zijn uitgevallen, biedt ze loopbaanbegeleiding en een luisterend oor. Lees nu haar column 'Loslaten'.

Column
19 december 2022
arrow right

Amsta en Medicalhunt slaan de handen ineen voor beste kwaliteit zorg

Per 1 november werken Amsta en Medicalhunt voor de komende drie jaar samen om de best mogelijke zorg te leveren aan de bewoners van Amsta. Dat betekent dat Medicalhunt medeverantwoordelijk is voor de externe inhuur van kwalitatieve zorgprofessionals middels detachering en losse diensten.

Nieuws
16 november 2022
arrow right

Humor helpt je erdoorheen

Marleen Haasjes-Meijering werkt bij Medicalhunt als Verpleegkundige. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt zij haar ervaringen in de zorg. In haar eerste column vertelt zij over de eerste werkdag van haar eerste opdracht. Lees nu haar column 'Humor helpt je erdoorheen'.

Column
11 november 2022
arrow right

Een luisterend oor

Wietze Punter heeft jaren ervaring in de zorg en werkt als Verzorgende IG bij Medicalhunt. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt hij zijn ervaringen als Verzorgende IG. Lees nu zijn column 'Een luisterend oor'.

Column
31 oktober 2022
arrow right

Moederbedrijf ROK Groep is een Great Place to Work

Nieuws
6 oktober 2022
arrow right

Mijn tweede grote liefde

Grace Specht werkt als Verpleegkundige Zorgcoördinator op de afdeling PG Screening. Ze is al meer dan 44 jaar werkzaam in de zorg en houdt van schrijven. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als verpleegkundige. Lees haar column 'Mijn tweede grote liefde'.

Column
4 oktober 2022
arrow right

Sta jij weleens stil bij jouw werkgeluk?

Sta jij weleens écht stil bij jouw werkgeluk? Word jij bijvoorbeeld gelukkig van je werk en ga je met plezier naar je werk? Bereik jij in je werk wat je wilt bereiken of zijn er meer mogelijkheden? Deze week is het de week van het werkgeluk. Een week waarin we aandacht geven aan werkgeluk, tegelijkertijd een goed moment om stil te staan bij jouw baan én werkgeluk in de zorg.

Blog
16 september 2022
arrow right

Zzp in de zorg en AVG: zo kleur je binnen de lijntjes

Privacybescherming is belangrijker dan ooit. Als ondernemer heb je steeds meer plichten bij het bewaren en gebruiken van deze gegevens. Benieuwd hoe je als ondernemer aan de AVG voldoet en zorgt dat je binnen de lijntjes kleurt? Lees verder!

Blog
8 augustus 2022
arrow right

Een dagje meelopen met: Magda

Magda is zzp’er Verzorgende IG en al enige tijd gedetacheerd bij Bewegen 3.0 in Amersfoort. Zij neemt ons mee met haar werkzaamheden tijdens een ochtenddienst. Lees snel verder!

Blog
27 juni 2022
arrow right

Zzp’ers in de zorg: meer gemak, inzicht en kostenbesparing door boekhoud-zorgpakketten

Per 1 mei zijn we de samenwerking aangegaan met The Social Accounting Club, partner voor elke zelfstandig ondernemer op gebied van financiële administratie en belasting. Lees meer over de samenwerking!

Nieuws
22 juni 2022
arrow right

Een glimlach die doet vergeten

Grace Specht werkt als Verpleegkundige Zorgcoördinator op de afdeling PG Screening. Ze is al meer dan 44 jaar werkzaam in de zorg en houdt van schrijven. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als verpleegkundige. Lees haar column 'Een glimlach die doet vergeten'.

Column
8 juni 2022
arrow right

Acute staat van paraatheid

Maike Alberts is ambulanceverpleegkundige bij UMCG Ambulancezorg. Daarnaast is ze SEH-verpleegkundige en columnist voor MCL Leeuwarden. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als ambulanceverpleegkundige. Lees haar column 'Acute staat van paraatheid'.

Column
28 maart 2022
arrow right

Laat Oma Thuis (O.M.A.)

Marleen Mol werkt als wijkverpleegkundige bij Buurtzorg Hoogeveen. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als wijkverpleegkundige. Lees haar column 'Laat Oma Thuis (O.M.A)'

Column
10 maart 2022
arrow right

Alles over de belastingaangifte zzp

Vanaf 1 maart is het weer zover: de jaarlijkse belastingaangifte bij de Belastingdienst. In deze blog vertellen je alles over belastingaangifte voor zzp'ers in de zorg en de aftrekposten die je tijdens de belastingaangifte kunt melden. Lees snel verder!

Blog
18 februari 2022
arrow right

Starten als zzp'er in de zorg: dit moet je weten

Zzp’er in de zorg: hoe pak je dit aan, waar let je op en hoe vind je de mooiste zzp opdrachten in de zorg? In deze blog geven wij antwoord op al jouw vragen over zzp in de zorg. Lees snel verder!

Blog
17 februari 2022
arrow right

'Wat is de wereld klein'

Grace Specht werkt als Verpleegkundige Zorgcoördinator op de afdeling PG Screening. Ze is al meer dan 44 jaar werkzaam in de zorg en houdt van schrijven. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als verpleegkundige. Lees nu haar column 'Wat is de wereld klein'!

Column
2 februari 2022
arrow right

(Ver)oordelen

Maike Alberts is ambulanceverpleegkundige bij UMCG Ambulancezorg. Daarnaast is ze SEH-verpleegkundige en columnist voor MCL Leeuwarden. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als ambulanceverpleegkundige. Lees nu haar blog (ver)oordelen!

Column
20 december 2021
arrow right