Home
Kenniscentrum

Op de hoogte blijven van de verhalen van jouw (toekomstige) collega's, de trends en ontwikkelingen in de zorg én meer? Lees snel onze artikelen!

Mijn tweede grote liefde

Grace Specht werkt als Verpleegkundige Zorgcoördinator op de afdeling PG Screening. Ze is al meer dan 44 jaar werkzaam in de zorg en houdt van schrijven. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als verpleegkundige. Lees haar column 'Mijn tweede grote liefde'.

Column
4 oktober 2022
arrow right

Sta jij weleens stil bij jouw werkgeluk?

Sta jij weleens écht stil bij jouw werkgeluk? Word jij bijvoorbeeld gelukkig van je werk en ga je met plezier naar je werk? Bereik jij in je werk wat je wilt bereiken of zijn er meer mogelijkheden? Deze week is het de week van het werkgeluk. Een week waarin we aandacht geven aan werkgeluk, tegelijkertijd een goed moment om stil te staan bij jouw baan én werkgeluk in de zorg.

Blog
16 september 2022
arrow right

Zzp in de zorg en AVG: zo kleur je binnen de lijntjes

Privacybescherming is belangrijker dan ooit. Als ondernemer heb je steeds meer plichten bij het bewaren en gebruiken van deze gegevens. Benieuwd hoe je als ondernemer aan de AVG voldoet en zorgt dat je binnen de lijntjes kleurt? Lees verder!

Blog
8 augustus 2022
arrow right

Een dagje meelopen met: Magda

Magda is zzp’er Verzorgende IG en al enige tijd gedetacheerd bij Bewegen 3.0 in Amersfoort. Zij neemt ons mee met haar werkzaamheden tijdens een ochtenddienst. Lees snel verder!

Blog
27 juni 2022
arrow right

Zzp’ers in de zorg: meer gemak, inzicht en kostenbesparing door boekhoud-zorgpakketten

Per 1 mei zijn we de samenwerking aangegaan met The Social Accounting Club, partner voor elke zelfstandig ondernemer op gebied van financiële administratie en belasting. Lees meer over de samenwerking!

Nieuws
22 juni 2022
arrow right

Een glimlach die doet vergeten

Grace Specht werkt als Verpleegkundige Zorgcoördinator op de afdeling PG Screening. Ze is al meer dan 44 jaar werkzaam in de zorg en houdt van schrijven. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als verpleegkundige. Lees haar column 'Een glimlach die doet vergeten'.

Column
8 juni 2022
arrow right

Acute staat van paraatheid

Maike Alberts is ambulanceverpleegkundige bij UMCG Ambulancezorg. Daarnaast is ze SEH-verpleegkundige en columnist voor MCL Leeuwarden. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als ambulanceverpleegkundige. Lees haar column 'Acute staat van paraatheid'.

Column
28 maart 2022
arrow right

Laat Oma Thuis (O.M.A.)

Marleen Mol werkt als wijkverpleegkundige bij Buurtzorg Hoogeveen. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als wijkverpleegkundige. Lees haar column 'Laat Oma Thuis (O.M.A)'

Column
10 maart 2022
arrow right

Alles over de belastingaangifte zzp

Vanaf 1 maart is het weer zover: de jaarlijkse belastingaangifte bij de Belastingdienst. In deze blog vertellen je alles over belastingaangifte voor zzp'ers in de zorg en de aftrekposten die je tijdens de belastingaangifte kunt melden. Lees snel verder!

Blog
18 februari 2022
arrow right

Starten als zzp'er in de zorg: dit moet je weten

Zzp’er in de zorg: hoe pak je dit aan, waar let je op en hoe vind je de mooiste zzp opdrachten in de zorg? In deze blog geven wij antwoord op al jouw vragen over zzp in de zorg. Lees snel verder!

Blog
17 februari 2022
arrow right

'Wat is de wereld klein'

Grace Specht werkt als Verpleegkundige Zorgcoördinator op de afdeling PG Screening. Ze is al meer dan 44 jaar werkzaam in de zorg en houdt van schrijven. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als verpleegkundige. Lees nu haar column 'Wat is de wereld klein'!

Column
2 februari 2022
arrow right

(Ver)oordelen

Maike Alberts is ambulanceverpleegkundige bij UMCG Ambulancezorg. Daarnaast is ze SEH-verpleegkundige en columnist voor MCL Leeuwarden. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als ambulanceverpleegkundige. Lees nu haar blog (ver)oordelen!

Column
20 december 2021
arrow right