Op de hoogte blijven van de verhalen van jouw (toekomstige) collega's, de trends en ontwikkelingen in de zorg én meer? Lees snel onze artikelen!

Passie voor zorg: Vader en dochter delen hun verhaal op Vaderdag

Freddy, SEH-verpleegkundige bij Medicalhunt, heeft zijn passie voor de zorg doorgegeven aan zijn dochter Merida, verpleegkundige student en helpende + bij Medicalhunt. Beide dragen zij hun steentje bij in de zorg en op deze mooie Vaderdag vertellen Freddy en Merida hoe zij dat ervaren!

Blog
17 juni 2023
arrow right

Medicalhunters over hun impact in de zorg

Als zorgprofessional maak je iedere dag impact op het leven van iemand anders. Zowel op een zorglocatie als achter de schermen. Je krijgt de kans om echt iets te betekenen voor anderen. Daarom vertellen vijf Medicalhunters over de impact die zij maken in de zorg. Lees snel verder!

Blog
14 maart 2023
arrow right

Wetswijzigingen voor zzp'ers in de zorg per 1 januari 2023

Vanaf 1 januari 2023 krijg je als zzp’er in de zorg te maken met veranderende wetten en regels. Hieronder lees je de belangrijkste wetswijzigingen voor jou als zzp’er in de zorg.

Blog
5 januari 2023
arrow right

Sta jij weleens stil bij jouw werkgeluk?

Sta jij weleens écht stil bij jouw werkgeluk? Word jij bijvoorbeeld gelukkig van je werk en ga je met plezier naar je werk? Bereik jij in je werk wat je wilt bereiken of zijn er meer mogelijkheden? Deze week is het de week van het werkgeluk. Een week waarin we aandacht geven aan werkgeluk, tegelijkertijd een goed moment om stil te staan bij jouw baan én werkgeluk in de zorg.

Blog
16 september 2022
arrow right

Zzp in de zorg en AVG: zo kleur je binnen de lijntjes

Privacybescherming is belangrijker dan ooit. Als ondernemer heb je steeds meer plichten bij het bewaren en gebruiken van deze gegevens. Benieuwd hoe je als ondernemer aan de AVG voldoet en zorgt dat je binnen de lijntjes kleurt? Lees verder!

Blog
8 augustus 2022
arrow right

Een dagje meelopen met: Magda

Magda is zzp’er Verzorgende IG en al enige tijd gedetacheerd bij Bewegen 3.0 in Amersfoort. Zij neemt ons mee met haar werkzaamheden tijdens een ochtenddienst. Lees snel verder!

Blog
27 juni 2022
arrow right

Alles over de belastingaangifte zzp

Vanaf 1 maart is het weer zover: de jaarlijkse belastingaangifte bij de Belastingdienst. In deze blog vertellen je alles over belastingaangifte voor zzp'ers in de zorg en de aftrekposten die je tijdens de belastingaangifte kunt melden. Lees snel verder!

Blog
18 februari 2022
arrow right

Starten als zzp'er in de zorg: dit moet je weten

Zzp’er in de zorg: hoe pak je dit aan, waar let je op en hoe vind je de mooiste zzp opdrachten in de zorg? In deze blog geven wij antwoord op al jouw vragen over zzp in de zorg. Lees snel verder!

Blog
17 februari 2022
arrow right