Op de hoogte blijven van de verhalen van jouw (toekomstige) collega's, de trends en ontwikkelingen in de zorg én meer? Lees snel onze artikelen!

Van boekhouding van Verzorgende IG, Bo vindt voldoening in grote carrièreswitch

Bo, een voormalige boekhouder, bevond zich jarenlang in een beroep dat haar weinig voldoening gaf. Met een opleiding tot verzorgende IG op zak, begon ze haar carrière in de thuiszorg. Na veertien jaar groeide echter haar verlangen naar meer uitdaging en variatie. Ze ontdekte haar weg naar Medicalhunt, waar ze nu bijna drie jaar diensten draait bij Hilverzorg en de nodige losse diensten vervult. Dit heeft haar niet alleen de flexibiliteit gegeven die ze zocht, maar ook een plek waar ze zich echt thuis voelt.

Verhalen
26 februari 2024
arrow right

Helpende Yara’s reis van zorg en compassie

Yara is een gedreven helpende in de thuiszorg, die via Medicalhunt haar weg vond als zelfstandige. Haar reis in de zorg begon niet meteen als een duidelijke roeping. Eerder als een geleidelijke ontdekkingstocht, gedreven door haar eigen ervaringen en een diepgeworteld verlangen om voor anderen te zorgen.

Verhalen
4 januari 2024
arrow right

Verzorgende IG Carla ging van zorg in loondienst naar vrijheid als zzp’er

Carla Ruiter, een levendige 56-jarige verzorgende IG, heeft recentelijk de sprong gewaagd van een leven in loondienst naar een bevrijdende rol als zzp'er via Medicalhunt. Haar overstap van een vast contract naar zelfstandig ondernemerschap weerspiegelt niet alleen een professionele transformatie. Maar ook de keuze om meer van het leven te genieten, samen met haar man, en kostbare momenten te delen.

Verhalen
8 januari 2024
arrow right

Van Kaasfabriek tot de zorg: het inspirerende verhaal van verpleegkundige Ghania

In het kloppende hart van Woonzorgcentrum Nijenstede in Steenwijk, waar de warmte van zorgzaamheid samenvloeit met de gezellige sfeer van een huiselijke omgeving, werkt verpleegkundige Ghania. Haar toewijding aan de zorg gaat verder dan de reguliere taken op haar to-do lijst, het is een roeping die inmiddels diep geworteld is in haar hart. Maar dat was niet altijd zo...

Verhalen
18 december 2023
arrow right

De dynamische reis door de spoedeisende zorg van SEH-verpleegkundige Rianne

Rianne, een SEH-verpleegkundige via Medicalhunt, maakt al meer dan tien jaar indruk in de wereld van de spoedeisende hulp. Haar passie en toewijding hebben haar langs verschillende ziekenhuizen en zelfs de gevangenis gebracht. Haar veerkracht, nieuwsgierigheid en diepgewortelde liefde voor de verpleegkunde zorgen ervoor dat ze voortdurend uitgedaagd wil worden en wil blijven leren en groeien.

Verhalen
20 november 2023
arrow right

De wereldreis van fotograaf naar IC verpleegkundige van Marc

Jarenlang werkte hij als fotograaf. Tot Marc na het overlijden van een goede vriend een teken van het universum krijgt. “Ik had al even het gevoel dat ik iets anders wilde gaan doen. Maar wat, geen idee. Het krantje, met die ene advertentie, precies op de dag van de begrafenis van m’n vriend, was voor mij een teken. Een teken dat ik iets anders moest gaan doen en dat de zorg misschien wel mijn pad was."

Verhalen
18 oktober 2023
arrow right

De voortdurende afwisseling van verpleegkundige Heloise

Een uitdaging verwelkomt Heloise met open armen, of beter nog: ze krijgt er energie van. Bij Medicalhunt vond ze de uitdaging. “De afwisseling tussen de opdrachten en de vrijheid dat je zelf kan wisselen, dat vind ik heerlijk. Voor mij hoeft niet iedere dag hetzelfde te zijn, daar krijg ik geen energie van.”

Verhalen
31 augustus 2023
arrow right

Het felbegeerde papiertje van verpleegkundige Ronny

Zes jaar geleden begon Ronny, toen nog verzorgende IG, als detachant bij Medicalhunt. Tijdens de eerste gesprekken gaf hij meteen aan dat hij door wilde groeien, de reactie was: “We hebben het nog nooit eerder gedaan, maar we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen.”

Verhalen
14 juli 2023
arrow right

Het eigen sausje van teamleider Gertjan

Binnenkort begint Gertjan van Limburg als meewerkend teamleider bij de zorginstelling KleinGeluk. Die stap in zijn carrière zou, volgens hemzelf, niet gebeurd zijn zonder zijn periode als detachant bij Medicalhunt: "Ik ben als zorgprofessional gegroeid bij Medicalhunt."

Verhalen
19 april 2023
arrow right

De goede zorg van verzorgende IG Danielle

Als detachant werken voor Medicalhunt biedt Verzorgende IG Danielle van Santen de kans om de beste zorg te leveren. “Door mijn werk als detachant bij Medicalhunt kom ik op verschillende plekken en blijven mijn ogen openstaan voor andere manieren van werken. Je blijft in mogelijkheden denken en komt niet in een vast patroon terecht.”

Verhalen
10 februari 2023
arrow right

De rust in een wereld vol prikkels van helpende Jamonique

Vrijheid, nieuwe werkomgevingen en afwisseling: Jamonique Daal (33) is moeder van een dochter van twee en werkt als Helpende in de losse diensten. We gingen met Jamonique in gesprek over haar werk bij Medicalhunt. Benieuwd hoe zij dit ervaart? Lees snel verder!

Verhalen
9 september 2022
arrow right

Het bootje richting detachering van recovery verpleegkundige Barbara

Als klein meisje van vier weet Barbara de Beer, nu 49 jaar, dat ze zuster wil worden. Met een achtergrond als verpleegkundige, rolt ze door naar de anesthesie en maakt ze een uitstapje naar de pijn poli, totdat corona roet in het eten gooit. Inmiddels werkt Barbara alweer bijna een jaar via Medicalhunt als Recovery Verpleegkundige bij Treant Zorggroep, ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen. We gingen met Barbara en haar contactpersoon van Medicalhunt, Annet in gesprek.

Verhalen
14 juli 2022
arrow right

Het Nederlandse avontuur van helpende Silvia

De Italiaanse Silvia Varetto (30) weet al sinds haar 15 dat ze verpleegkundige wil worden. Ze jaagt haar dromen na en gaat aan de slag als verpleegkundige in Saluzzo. Twee jaar geleden verhuist ze voor de liefde naar Nederland en sinds vier maanden werkt ze via Medicalhunt als Helpende. Wij gingen met Silvia in gesprek over haar ervaringen met de zorg in Nederland en Italië.

Verhalen
19 mei 2022
arrow right

De stap van loondienst naar zzp van helpende Hanane

Hanane Belarbi (33) werkt sinds 2018 in de zorg. Al snel kiest Hanane voor de vrijheid van het zelfstandig ondernemen in de zorg. Ze start als zzp’er en komt ze met Medicalhunt in contact. We gingen met Hanane in gesprek over haar stap als zelfstandige in de zorg.

Verhalen
8 februari 2022
arrow right

De bewuste keuze voor detachering van anesthesiemedewerker Werner

Van jongs af aan weet Werner van Manen (24) het al: een baan in de zorg is wat hij wil. Het zorgen, en vooral nuttige zorg leveren, in combinatie met een fascinatie voor hoog complexe zorg, maakt het dat hij graag arts op de traumahelikopter wil worden. Om zijn ambities waar te maken, doet hij nu ervaring op middels detachering via Medicalhunt als anesthesiemedewerker. We gingen met Werner in gesprek.

Verhalen
5 november 2021
arrow right

Christi-Anne Post: van schoonheidsspecialiste tot Verzorgende IG

Christi-Anne Post, die altijd al schoonheidsspecialiste wilde worden, kiest uiteindelijk voor de zorg. Als Verzorgende IG heeft ze verschillende banen, maar steeds na een half jaar gaat ze op zoek naar iets anders. Tot ze in contact komt met Medicalhunt.

Verhalen
14 oktober 2021
arrow right

De zorg met extra aandacht van verzorgende IG Ilse

Mensen eigen regie geven, anderen helpen en ‘gewoon’ de zorg leveren die mensen nodig hebben. Het is wat Ilse het liefste doet in haar werk. Sinds een jaar is Ilse werkzaam bij Medicalhunt, waar ze inmiddels verschillende opdrachten heeft uitgevoerd. Momenteel werkt ze als als Verzorgende IG bij woonzorgcentrum Nijenstede in Amersfoort.

Verhalen
5 augustus 2021
arrow right

De vele afdelingen van SEH-verpleegkundige Berend

Als een van de eerste gedetacheerde SEH-verpleegkundigen bij Medicalhunt, kent Berend inmiddels al zo’n tien Spoedeisend hulp afdelingen van binnen en buiten. Sinds kort is hij weer terug waar hij is begonnen; de Spoedeisende hulp in Beverwijk.

Verhalen
26 mei 2021
arrow right

De service met een glimlach van verzorgende IG Simon

Na 16 jaar in een verzorgingscentrum voor ouderen te hebben gewerkt, was Simon toe aan een nieuwe uitdaging. Die dacht hij te vinden in een zorginstelling voor jongeren met gedragsproblematiek. Helaas bleek de realiteit anders. En toen?

Verhalen
29 maart 2021
arrow right

De baby's van obstetrie verpleegkundige Joyce

Zo lang ze zich kan herinneren wil Joyce al voor baby’s zorgen. In groep 3 maakte zij al een tekening van een zuster in verpleegstersuniform met een baby in haar armen. Van haar wens maakte zij haar baan en begon in de reguliere kraamzorg bij mensen thuis. Na 10 jaar vol liefde voor verschillende gezinnen en hun pasgeboren baby’s te hebben gezorgd werd zij gevraagd om als eerste kraamverzorgster in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein te komen werken. Hoe Joyce in 2020 dan toch op de Spoedeisende Hulp terecht is gekomen?

Verhalen
29 maart 2021
arrow right

Het verhaal van verzorgende IG Kamia

Kamia werkt al 14 jaar in de zorg. Na de geboorte van haar vierde kindje, een half jaar geleden, kiest ze uiteindelijk toch voor detachering. Dit geeft haar de vrijheid om er echt voor haar cliënten én voor haar gezin te kunnen zijn. Hoe zij dit aanpakt?

Verhalen
21 maart 2021
arrow right