Op de hoogte blijven van de verhalen van jouw (toekomstige) collega's, de trends en ontwikkelingen in de zorg én meer? Lees snel onze artikelen!

IJzer met handen breken

"Op het einde van de avond kom ik met mijn planning totaal niet meer uit. Waar ik bij de één te vroeg was, kwam ik bij de ander te laat. De bewoners zijn moe en willen naar bed. Het huilen stond me nader bij dan het lachen, maar ik zet mijn mooiste glimlach op."

Column
20 februari 2024
arrow right

In jezelf blijven geloven

Marleen Haasjes-Meijering werkt bij Medicalhunt als verpleegkundige. In haar nieuwe column vertelt Marleen over haar ervaring met het onderwerp dat niet iedereen in de zorg het altijd goed voor heeft met elkaar: “Hoe kunnen we voor een ander zorgen, als we niet eens voor onze eigen collega’s zorgen?”

Column
22 november 2023
arrow right

De ADL ditjes en datjes zorgquiz

Marleen Haasjes-Meijering werkt bij Medicalhunt als verpleegkundige. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt zij mooie, grappige, maar ook moeilijkere ervaringen in de zorg. Lees nu haar column ‘De ADL ditjes en datjes zorgquiz’.

Column
29 juni 2023
arrow right

Afscheid nemen komt nooit uit

Marleen Haasjes-Meijering werkt bij Medicalhunt als verpleegkundige. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt zij mooie, grappige, maar ook moeilijkere ervaringen in de zorg. Lees nu haar column ‘Afscheid nemen komt nooit uit’.

Column
23 februari 2023
arrow right

Loslaten

Ellen Holster is fieldmanager bij Medicalhunt en heeft jarenlange ervaring als IC-verpleegkundige bij verschillende ziekenhuizen. Als fieldmanager houdt ze contact met zorgprofessionals die door ziekte langdurig zijn uitgevallen, biedt ze loopbaanbegeleiding en een luisterend oor. Lees nu haar column 'Loslaten'.

Column
19 december 2022
arrow right

Humor helpt je erdoorheen

Marleen Haasjes-Meijering werkt bij Medicalhunt als Verpleegkundige. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt zij haar ervaringen in de zorg. In haar eerste column vertelt zij over de eerste werkdag van haar eerste opdracht. Lees nu haar column 'Humor helpt je erdoorheen'.

Column
11 november 2022
arrow right

Een luisterend oor

Wietze Punter heeft jaren ervaring in de zorg en werkt als Verzorgende IG bij Medicalhunt. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt hij zijn ervaringen als Verzorgende IG. Lees nu zijn column 'Een luisterend oor'.

Column
31 oktober 2022
arrow right

Mijn tweede grote liefde

Grace Specht werkt als Verpleegkundige Zorgcoördinator op de afdeling PG Screening. Ze is al meer dan 44 jaar werkzaam in de zorg en houdt van schrijven. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als verpleegkundige. Lees haar column 'Mijn tweede grote liefde'.

Column
4 oktober 2022
arrow right

Een glimlach die doet vergeten

Grace Specht werkt als Verpleegkundige Zorgcoördinator op de afdeling PG Screening. Ze is al meer dan 44 jaar werkzaam in de zorg en houdt van schrijven. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als verpleegkundige. Lees haar column 'Een glimlach die doet vergeten'.

Column
8 juni 2022
arrow right

Acute staat van paraatheid

Maike Alberts is ambulanceverpleegkundige bij UMCG Ambulancezorg. Daarnaast is ze SEH-verpleegkundige en columnist voor MCL Leeuwarden. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als ambulanceverpleegkundige. Lees haar column 'Acute staat van paraatheid'.

Column
28 maart 2022
arrow right

Laat Oma Thuis (O.M.A.)

Marleen Mol werkt als wijkverpleegkundige bij Buurtzorg Hoogeveen. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als wijkverpleegkundige. Lees haar column 'Laat Oma Thuis (O.M.A)'

Column
10 maart 2022
arrow right

'Wat is de wereld klein'

Grace Specht werkt als Verpleegkundige Zorgcoördinator op de afdeling PG Screening. Ze is al meer dan 44 jaar werkzaam in de zorg en houdt van schrijven. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als verpleegkundige. Lees nu haar column 'Wat is de wereld klein'!

Column
2 februari 2022
arrow right

(Ver)oordelen

Maike Alberts is ambulanceverpleegkundige bij UMCG Ambulancezorg. Daarnaast is ze SEH-verpleegkundige en columnist voor MCL Leeuwarden. Via diverse columns voor Medicalhunt deelt ze haar ervaringen als ambulanceverpleegkundige. Lees nu haar blog (ver)oordelen!

Column
20 december 2021
arrow right