Zzp'er in de zorg

Wil jij de ruimte hebben om te ondernemen als zzp’er in de zorg en wil jij jouw werk op jouw manier indelen? Als zelfstandige zonder personeel (zzp) of zoals we het zelf zeggen: Zelfstandige Zorg Professional, weet jij als geen ander wat het beste bij jou past. Bij Medicalhunt bieden wij je hier graag alle ruimte door uitdagende zzp opdrachten te vinden en een deel van jouw administratieve last over te nemen. Op deze manier kun jij doen wat jij het beste kan: warme zorg leveren.

Werk indelen zoals jij dat wilt

Bij ons kun jij je werk indelen zoals jij dat wil. Jij bepaalt waar, wanneer en het aantal uren dat jij wil werken. Ook kies je zelf het dienstverband dat bij jou past. Liever flexibel of toch een langdurige opdracht? Bij Medicalhunt is dat geen probleem.

Afwisselend werk in diverse omgevingen

Doordat je zelf de zzp opdrachten kiest, werk je in verschillende werkomgevingen. Wij hanteren geen concurrentie- en relatiebeding.

Zeggenschap over je eigen tarief

Jij kiest zelf de zzp opdrachten die bij je passen en hanteert hier je eigen tarief. Daarnaast kun je als zzp’er in de zorg ook vrijstelling krijgen van BTW.

Wij ontlasten jou in de administratie

Middels ons eigen facturatiesysteem ontlasten wij jou in de administratie. Jij registreert jouw gewerkte uren, wij regelen de verdere afhandeling van jouw facturen.

Regelmatig contact met een vast contactpersoon

Wij vinden het belangrijk om consequent contact te houden met je. Daarom nemen we regelmatig contact met je op om te vragen hoe het met je gaat en of je ergens tegen aan loopt.

Werken als zzp’er in de zorg bij Medicalhunt

Met Medicalhunt ga jij een gebruiksvriendelijk en transparante samenwerking aan. Jij weet als geen ander wat het beste bij jou past. Daarom bieden wij zowel flexibele zzp opdrachten als zzp opdrachten voor lange perioden. Middels het zzp platform kun jij je gemakkelijk aanmelden voor verschillende zzp opdrachten en met ons eigen facturatiesysteem kun jij eenvoudig je uren registreren. Jij registreert jouw gewerkte uren in ons facturatiesysteem en wij regelen de verdere afhandeling van jouw facturen. Zo komen wij snel en specifiek aan jouw wensen tegemoet.

Zzp opdrachten

Wij geloven dat de zorg anders kan. Bij Medicalhunt begint dit met kwalitatieve zorg van contactonderhoud en het up-to-date houden van bevoegd en bekwaamheid. Ben jij toe aan een nieuwe zzp opdracht, dan schakelen wij snel en transparant. Wij hebben ons netwerk gereed om in korte tijd jouw zorgvraag te beantwoorden.

Hoe gaat zzp bij Medicalhunt in zijn werk?

Inschrijven

Schrijf je snel en vrijblijvend in bij Medicalhunt als zzp’er in de zorg.

Contact

Wij nemen contact met je op.

Intakegesprek

We maken graag kennis met jou tijdens een gesprek. Daarom plannen we een intakegesprek met je in om jouw wensen en behoeften te achterhalen.

De opdracht

Door onze veelzijdige pool aan zzp opdrachten, zit er altijd een passende opdracht voor jou tussen. Schrijf je in op deze opdracht.

Overeenkomst

Wij stellen de arbeidsovereenkomst op tussen jou en de opdrachtgever.

Aan de slag

Jij gaat aan de slag met de gekozen zzp opdracht. Wij verzorgen de facturatie.

Contact

Omdat we het belangrijk vinden om te weten hoe het met je gaat, houden we consequent contact.

Ondersteuning in boekhouding

Je veilig voelen en zeker weten dat je administratie en belastingen goed geregeld zijn. Bij Medicalhunt vinden we het erg belangrijk dat jij als zorgprofessional je financiële zaken goed op orde hebt en dat je nooit te veel belasting betaalt. 

Met onze samenwerking met The Social Accounting Club, partner voor elke zelfstandig ondernemer op gebied van financiële administratie en belasting, kun jij met korting je administratie uit handen geven. The Social Accounting Club verzorgt de belastingaangiften, inclusief fiscale optimalisatie, en bespreekt de belastingaangifte en jaarcijfers met je. Zo heb jij als zzp’er altijd een partner aan je zijde en kun jij altijd bij hen terecht voor advies.

Meer weten over de Boekhoud Zorgpakketten? Bekijk hier de boekhoudpakketten.

Let op: ook als je niet actief bent als zzp’er bij Medicalhunt kun je gebruik maken van de kortingen op de boekhoudpakketten.

Korting op zzp verzekeringen

Wij van Medicalhunt vinden het belangrijk dat jij veilig kunt ondernemen. Om deze reden bieden wij jou als zzp’er de mogelijkheid om de juiste verzekeringen met voordeel af te sluiten. Wanneer jij je aanmeldt als zzp’er via Medicalhunt, krijg jij korting op diverse verzekeringen, zoals €50,- korting op het adviesrapport voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, 10% korting op alle privé verzekeringen en een gratis premie indicatie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en/of pensioenverzekering.

Onze deskundigen maken graag een advies op maat voor jou. Jouw risico’s als ondernemer worden dan inzichtelijk gemaakt, zodat jij de juiste maatregelen kunt nemen om deze risico’s te beperken of volledig te voorkomen. Als zzp’er draag je zelf de verantwoordelijkheid om de risico’s die je loopt, te waarborgen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij, zodat jij kan doen waar jij het beste in bent: warme zorg leveren.

Meer informatie over zzp verzekeringen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar zzp@medicalhunt.nl.

Voor de service die wij bieden, zoals de inschrijving en het aanbieden van opdrachten tot de administratieve afhandeling van jouw facturen, vragen wij als Medicalhunt een bemiddelingsfee.

Schrijf je meteen in als zzp’er

Wil jij meer weten over zzp'er in de zorg of je aanmelden als zelfstandig zorgprofessional? Laat dan hier je gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.

Jouw collega's

De zorg is in Nederland totaal anders dan in Italië
Lees meer

Het Nederlandse avontuur van Silvia

De Italiaanse Silvia Varetto (30) weet al sinds haar 15e dat ze verpleegkundige wil worden. Ze jaagt haar dromen na en gaat aan de slag als verpleegkundige in Saluzzo. Twee jaar geleden verhuist ze voor de liefde naar Nederland en sinds vier maanden werkt ze via Medicalhunt als Helpende. Wij gingen met Silvia in gesprek over haar ervaringen met de zorg in Nederland en Italië.

Lees meer
Ik liet mijn vaste contract en zekerheid achter, maar koos voor mijn rust
Lees meer

De stap van loondienst naar zzp van Hanane

Hanane Bellarbi werkt als Verzorgende IG en worstelt ermee dat zij niet flexibel kon werken. Ze kiest voor zzp in de zorg. Benieuwd naar haar ervaringen en de stap naar zelfstandig ondernemen in de zorg? Wij gingen met Hanane in gesprek.

Lees meer
Daarom koos ik voor detachering, dan kan ik overal langs en dan ga ik het zien!
Lees meer

De bewuste keuze voor detachering van Werner

Van jongs af aan wil Werner van Manen (24) graag arts op de traumahelikopter worden. . Om zijn ambities waar te maken, doet hij nu ervaring op middels detachering als anesthesiemedewerker. We gingen met Werner in gesprek.

Lees meer
Na het gesprek wist ik het zeker: dit is wat ik bedoel
Lees meer

Van schoonheids­specialiste tot Verzorgende IG

Christi-Anne Post, die altijd al schoonheidsspecialiste heeft willen worden, kiest uiteindelijk voor de zorg. Als Verzorgende IG heeft ze verschillende banen, maar steeds na een half jaar gaat ze op zoek naar iets anders. Tot ze in contact komt met Medicalhunt.

Lees meer
Ik vond de eerste golf tijdens de coronacrisis heel heftig!
Lees meer

De zorg met extra aandacht van Ilse

Mensen eigen regie geven, anderen helpen en ‘gewoon’ de zorg leveren die mensen nodig hebben. Het is wat Ilse het liefste doet in haar werk. Na een aantal opdrachten via Medicalhunt werkt ze nu als Verzorgende IG bij woonzorgcentrum Nijenstede in Amersfoort.

Lees meer
Ik denk dat werken in detachering je echt een breder pallet geeft
Lees meer

De SEH-afdelingen van Berend

Als een van de eerste gedetacheerde SEH-verpleegkundig bij Medicalhunt, kent Berend inmiddels al zo’n tien Spoedeisend hulp afdelingen van binnen en buiten. Sinds kort is hij weer terug waar hij is begonnen; de Spoedeisende hulp in Beverwijk.

Lees meer
Naast vrijheid word je wel echt onderdeel van een team
Lees meer

De service met een glimlach van Simon

Na 16 jaar in een verzorgingscentrum voor ouderen te hebben gewerkt, was Simon toe aan een nieuwe uitdaging. Die dacht hij te vinden in een zorginstelling voor jongeren met gedragsproblematiek. Helaas bleek de realiteit anders. En toen?

Lees meer
We hebben echt een plek gecreëerd voor kraamverzorgsters
Lees meer

De baby's van Joyce

Zo lang ze zich kan herinneren wil Joyce al voor baby’s zorgen. In groep 3 maakte zij al een tekening van een zuster in verpleegstersuniform met een baby in haar armen. Van haar wens maakte zij haar baan. Hoe Joyce in 2020 dan toch op de Spoedeisende Hulp terecht is gekomen?

 

Lees meer
Ik wil echt wat bijdragen
Lees meer

Het verhaal van Kamia

Kamia werkt al 14 jaar in de zorg. Na de geboorte van haar vierde kindje, een half jaar geleden, kiest ze uiteindelijk toch voor detachering. Dit geeft haar de vrijheid om er echt voor haar cliënten én voor haar gezin te kunnen zijn. Hoe zij dit aanpakt?

Lees meer