Home
Zzp er in de zorg

Zzp’er in de zorg

Ben jij zzp'er in de zorg en beschik je over een relevante zorg diploma? Wil jij de ruimte hebben om te ondernemen als zzp’er en wil jij jouw werk op je eigen manier indelen? Als zelfstandige zonder personeel (zzp) of zoals we het zelf zeggen: Zelfstandige Zorg Professional, weet jij als geen ander wat het beste bij jou past. Bij Medicalhunt zzp bieden wij je hier graag alle ruimte door uitdagende zzp opdrachten te vinden en een deel van jouw administratieve last over te nemen. Op deze manier kun jij doen wat jij het beste kan: warme zorg leveren.

Werken als zzp’er in de zorg bij Medicalhunt

Met Medicalhunt zzp ga jij een gebruiksvriendelijke en transparante samenwerking aan. Jij hebt ervaring én een diploma in de zorg en weet als geen ander wat het beste bij jou past. Daarom bieden wij zowel flexibele zzp opdrachten als zzp opdrachten voor lange perioden. Met onze eigen Medicalhunt app kun jij je gemakkelijk aanmelden voor verschillende zzp opdrachten en met ons facturatiesysteem kun jij eenvoudig je uren registreren. Jij registreert jouw gewerkte uren in ons facturatiesysteem en wij regelen de verdere afhandeling van jouw facturen. Zo komen wij snel en specifiek aan jouw wensen tegemoet. 

Zzp opdrachten

Wij geloven dat de zorg anders kan. Bij Medicalhunt zzp begint dit met kwalitatieve zorg van contactonderhoud en het up-to-date houden van bevoegd en bekwaamheid. Ben jij toe aan een nieuwe zzp opdracht, dan schakelen wij snel en transparant. Wij hebben ons netwerk gereed om in korte tijd jouw zorgvraag te beantwoorden.

Zzper in de zorg

Ondersteuning in boekhouding

Je veilig voelen en zeker weten dat je administratie en belastingen goed geregeld zijn. Bij Medicalhunt zzp vinden we het erg belangrijk dat jij als zorgprofessional je financiële zaken goed op orde hebt en dat je nooit te veel belasting betaalt. Met onze samenwerking met The Social Accounting Club, partner voor elke zelfstandig ondernemer op gebied van financiële administratie en belasting, kun jij met korting je administratie uit handen geven. 

The Social Accounting Club verzorgt de belastingaangiften, inclusief fiscale optimalisatie, en bespreekt de belastingaangifte en jaarcijfers met je. Zo heb jij als zzp’er altijd een partner aan je zijde en kun jij altijd bij hen terecht voor advies. Let op: ook als je niet actief bent als zzp'er bij Medicalhunt zzp kun je gebruik maken van de kortingen op de boekhoudpakketten.

Meer weten over de Boekhoud Zorgpakketten? Bekijk hier de boekhoudpakketten. 

Korting op zzp verzekeringen

Wij van Medicalhunt zzp vinden het belangrijk dat jij veilig kunt ondernemen. Om deze reden bieden wij jou als zzp’er de mogelijkheid om de juiste verzekeringen met voordeel af te sluiten. Wanneer jij je aanmeldt als zzp’er via Medicalhunt zzp, krijg jij korting op diverse verzekeringen, zoals €50,- korting op het adviesrapport voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, 10% korting op alle privé verzekeringen en een gratis premie indicatie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en/of pensioenverzekering.

Onze deskundigen maken graag een advies op maat voor jou. Jouw risico’s als ondernemer worden dan inzichtelijk gemaakt, zodat jij de juiste maatregelen kunt nemen om deze risico’s te beperken of volledig te voorkomen. Als zzp’er draag je zelf de verantwoordelijkheid om de risico’s die je loopt, te waarborgen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij, zodat jij kan doen waar jij het beste in bent: warme zorg leveren.

Meer informatie over zzp verzekeringen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar zzp@medicalhunt.nl.

Schrijf je meteen in als zzp’er

Wil jij meer weten over zzp in de zorg of je aanmelden als zelfstandig zorgprofessional? Laat dan hier je gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.