Home
Zorgprofessionals
Detachering in de zo...

Detachering in de zorg

Wil jij ervaring opdoen in verschillende werkomgevingen in de zorg? Houd je van afwisseling in je werk en vind je het prettig om zelf te bepalen waar en wanneer je gaat werken? Dan is zorg detachering iets voor jou! Bij Medicalhunt kun je middels detachering in de zorg aan de slag bij opdrachtgevers door heel Nederland. Medicalhunt is een detacheringsbureau voor zorg professionals. Benieuwd naar jouw voordelen? Lees dan snel verder!

Wat is detachering in de zorg?

Detachering bij Medicalhunt is een vorm van werken waarbij je in dienst treedt bij Medicalhunt en aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. Ziekenhuizen en zorginstellingen ‘lenen’ of huren je, als zorgprofessional van Medicalhunt, tijdelijk in om een bepaalde opdracht in te vullen. Hierbij heb jij de zekerheid van een vast dienstverband en kun je ervaring op doen in verschillende werkomgevingen binnen jouw vakgebied. De opdrachtgevers zijn verzekerd van kwalitatieve zorgprofessionals. Zo behoud jij de uitdaging en afwisseling in je werk en gaat jouw baan je nooit vervelen!

Waarom detacheren in de zorg?

Onze verpleegkundigen en verzorgenden kiezen voor detacheren omdat het hen veel vrijheid en flexibiliteit oplevert. Daarnaast zorg je voor een aansluitende planning binnen de zorg van de instelling, waardoor jij extra gewaardeerd wordt door collega's. Ook kun je met detachering ervaring opdoen bij verschillende werkplekken en geef je jouw voorkeuren door voor het werkrooster. Dit zorgt ervoor dat je flexibel bent, waardoor je bijvoorbeeld werk en privé beter kunt combineren. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden: je verdient meer dan de gemiddelde cao en wij bieden de mogelijkheid tot een eigen auto van de zaak.

Detachering zorg christi anne

"Er is afwisseling, uitdaging en je helpt mensen. En je hebt natuurlijk de vrijheid. Vind ik het niet meer leuk, dan weet ik dat ik de keuze heb om na deze opdracht een andere te kiezen"

- Christianne Post, Verzorgende IG bij Medicalhunt.

Detacheren in de zorg:
Waarom kiezen voor Medicalhunt als detacheringsbureau zorg?

 • Jarenlange ervaring
  Medicalhunt als detacheringsbureau zorg, heeft jarenlange ervaring met detachering in de zorg en kennis van de markt. Door ons grote netwerk aan ziekenhuizen, klinieken, zorg- en verpleeghuizen en overheidsinstellingen biedt detacheren jou als zorgprofessional veel mogelijkheden. 
 • Voor zorgpersoneel door zorgpersoneel
  Wij komen zelf uit de zorg en snappen als geen ander hoe belangrijk het is om een baan te vinden die bij je past.
 • Jij staat centraal
  Kies je voor detachering, dan gaan we samen op zoek naar een passende opdracht. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en bekijken de mogelijkheden. Daarna ga je aan de slag bij een opdracht en opdrachtgever die bij je past. Je bent en blijft in dienst van Medicalhunt.
 • Mogelijkheden tot zelfontwikkeling
  De zorgsector staat nooit stil. Bij Medicalhunt bieden wij diverse cursussen en traineeships aan om je kennis altijd up-to-date te houden!
 • Eén aanspreekpunt
  Bij Medicalhunt heeft iedere zorgprofessional die bij ons in dienst is een eigen aanspreekpunt. Zo is jouw aanspreekpunt altijd op de hoogte wat er speelt. Bij hen kun je dagelijks met allerlei vragen terecht omtrent jouw opdracht of het detacheren in de zorg via Medicalhunt.
Schrijf je in voor detachering in de zorg

Meer weten over detacheren in de zorg of aanmelden voor detachering? Laat dan hier je gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

(optioneel)