Hey student!

Ben jij mbo-student Verzorgende IG, mbo- of hbo-student Verpleegkunde en wil jij verschil maken in de zorg? Dan betaalt Medicalhunt jouw studiekosten. Meld je aan voor losse diensten als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige binnen de flexpool.

Werk wanneer jij wilt

Jij bepaalt wanneer je werkt. Geef aan wanneer je beschikbaar bent en via onze planningsapp heb je direct inzicht in de openstaande diensten. Dit weekend een extra dienst draaien? Jij bepaalt!

Werk bij jou in de buurt

Bij Medicalhunt vind je vacatures door heel Nederland. Je vindt bij ons dus altijd een baan bij jou in de buurt!

Nu al ervaring opdoen

Op school leer je veel, maar in de praktijk nog net iets meer. Zo doe je door te werken bij Medicalhunt tijdens je studie al
een berg aan waardevolle ervaring op!

Je studie door ons betaalt

Een studie is niet altijd even goedkoop. Ga daarom aan de slag via Medicalhunt en verdien jouw studiekosten terug terwijl je ook nog eens extra werkervaring opdoet. Een dikke win-win!

Jouw collega's

Ik vond de eerste golf tijdens de coronacrisis heel heftig!
Lees meer

De zorg met extra aandacht van Ilse

Mensen eigen regie geven, anderen helpen en ‘gewoon’ de zorg leveren die mensen nodig hebben. Het is wat Ilse het liefste doet in haar werk. Na een aantal opdrachten via Medicalhunt werkt ze nu als Verzorgende IG bij woonzorgcentrum Nijenstede in Amersfoort.

Lees meer
Ik denk dat werken in detachering je echt een breder pallet geeft
Lees meer

De SEH-afdelingen van Berend

Als een van de eerste gedetacheerde SEH-verpleegkundig bij Medicalhunt, kent Berend inmiddels al zo’n tien Spoedeisend hulp afdelingen van binnen en buiten. Sinds kort is hij weer terug waar hij is begonnen; de Spoedeisende hulp in Beverwijk.

Lees meer
Naast vrijheid word je wel echt onderdeel van een team
Lees meer

De service met een glimlach van Simon

Na 16 jaar in een verzorgingscentrum voor ouderen te hebben gewerkt, was Simon toe aan een nieuwe uitdaging. Die dacht hij te vinden in een zorginstelling voor jongeren met gedragsproblematiek. Helaas bleek de realiteit anders. En toen?

Lees meer
We hebben echt een plek gecreëerd voor kraamverzorgsters
Lees meer

De baby's van Joyce

Zo lang ze zich kan herinneren wil Joyce al voor baby’s zorgen. In groep 3 maakte zij al een tekening van een zuster in verpleegstersuniform met een baby in haar armen. Van haar wens maakte zij haar baan. Hoe Joyce in 2020 dan toch op de Spoedeisende Hulp terecht is gekomen?

 

Lees meer
Ik wil echt wat bijdragen
Lees meer

Het verhaal van Kamia

Kamia werkt al 14 jaar in de zorg. Na de geboorte van haar vierde kindje, een half jaar geleden, kiest ze uiteindelijk toch voor detachering. Dit geeft haar de vrijheid om er echt voor haar cliënten én voor haar gezin te kunnen zijn. Hoe zij dit aanpakt?

Lees meer