Zzp'er in de zorg

Wil jij de vrijheid hebben om te ondernemen in de zorg of ben jij op zoek naar zzp opdrachten in de zorg? Ga aan de slag als zzp’er in de zorg! 

Via Medicalhunt vind je diverse losse diensten, langere opdrachten en vaste dienstverbanden. Wij bieden jou hier graag alle ruimte in door jouw planning en administratie makkelijker te maken. Hierdoor kan jij doen wat jij het beste kan: warme zorg leveren. 

Wat levert het je op?

Door ons grote netwerk aan ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en overheidsinstellingen biedt zzp jou veel mogelijkheden. Als zzp er in de zorg plan jij via onze gebruiksvriendelijke Medicalhunt-app eenvoudig zzp opdrachten in en middels ons eigen facturatiesysteem kun jij je uren registeren. Zo word jij ontlast in jouw administratie.

Waarom aan de slag als zzp’er? 

  • Zeggenschap over jouw eigen tarief en uitbetaling;
  • Jij bepaalt het aantal uur dat je werkt en in welk vorm jij werkt;
  • Vast contactpersoon, die je kunt bellen wanneer dat nodig is;
  • Geen concurrentie- en relatiebeding.

Hoe gaat zzp bij Medicalhunt in zijn werk?

Ben jij zzp’er in de zorg en op zoek naar nieuwe zzp opdrachten? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met je in en bespreken jouw wensen en behoeften. Middels onze Medicalhunt app kun jij je inschrijven op opdrachten binnen onze flexpool. Daarna ga jij aan de slag.