Home
Over ons
Onze dienstverbanden

Onze dienst­verbanden

Wil jij werken in de zorg? Medicalhunt werkt met zorgprofessionals door heel Nederland en op elk niveau samen. Werk jij het liefst als eigen ondernemer in de zorg, meld je dan bij ons aan als zzp'er in de zorg. Wil je liever op uitzendbasis aan de slag en hou je van wat meer vastigheid, dan kun je ook op op basis van detachering aan de slag. Meer weten of vrijblijvend advies ontvangen? Bekijk onze dienstverbanden of neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Detacheren

Wil jij middels detachering ervaring opdoen binnen jouw vakgebied bij verschillende ziekenhuizen en/of zorginstellingen en de zekerheid hebben van een vast dienstverband? Dan is detacheren iets voor jou!

Wanneer je kiest voor detachering bij Medicalhunt kom je in dienst bij Medicalhunt. We gaan samen op zoek naar een passende opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Je bent en blijft in dienst van Medicalhunt.

Wat levert het op?

Door ons grote netwerk aan ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en overheidsinstellingen biedt detacheren jou veel mogelijkheden. Je leert verschillende bedrijfsculturen en werkwijzen kennen en doet veel ervaring op binnen jouw vakgebied. Zo blijf jij je als zorgprofessional én mens ontwikkelen. Jouw baan gaat nooit vervelen!

Waarom detacheren bij Medicalhunt?

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris;
 • Ervaring opdoen in verschillende omgevingen;
 • De zekerheid van een vast dienstverband;
 • Altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten;
 • Wanneer je opdracht eindigt, eindigt je dienstverband niet. Deze loopt gewoon door, net als je salaris.

Hoe gaat detacheren bij Medicalhunt in zijn werk?

Ben je geïnteresseerd in detachering bij Medicalhunt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met je in en bespreken jouw mogelijkheden. Wij gaan samen op zoek naar een passende opdracht, waarna jij aan de slag gaat.

Detachering vvt

Werving en selectie

Wil jij werken in de zorg, maar wil je liever rechtstreeks in dienst bij jouw toekomstige werkgever? Wij helpen je graag middels werving en selectie.

Wanneer je kiest voor werving en selectie bij Medicalhunt helpen wij je bij het vinden van jouw droombaan. Jij treedt in dienst bij de opdrachtgever. Dit kan een ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis zijn.

Wat levert het op?

Door ons grote netwerk aan ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen biedt werving en selectie via Medicalhunt jou veel mogelijkheden. Wij kennen onze opdrachtgevers goed en nemen de tijd om jou te leren kennen. Op deze manier maken wij de perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever.

Waarom werving en selectie via Medicalhunt?

 • Hulp bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan;
 • Kennis van onze opdrachtgevers, waardoor we de perfecte match kunnen maken;
 • Wij zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden, je hoeft zelf geen (salaris)onderhandelingen te voeren.

Hoe gaat werving en selectie bij Medicalhunt in zijn werk?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de zorg en wil je rechtstreeks in dienst bij een opdrachtgever? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met je in en bespreken jouw wensen en behoeften. Wij gaan op zoek naar een baan en werkgever die bij je passen. Daarna treed jij in dienst bij de opdrachtgever.

Verpleegkundige

Zzp'er in de zorg

Wil jij de vrijheid hebben om te ondernemen in de zorg of ben jij op zoek naar zzp opdrachten in de zorg? Ga aan de slag als zzp’er in de zorg!

Via Medicalhunt zzp vind je diverse losse diensten, langere opdrachten en vaste dienstverbanden. Wij bieden jou hier graag alle ruimte in door jouw planning en administratie makkelijker te maken. Hierdoor kan jij doen wat jij het beste kan: warme zorg leveren.

Wat levert het je op?

Door ons grote netwerk aan ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en overheidsinstellingen biedt zzp jou veel mogelijkheden. Als zzp er in de zorg plan jij via onze gebruiksvriendelijke Medicalhunt-app eenvoudig zzp opdrachten in en middels ons eigen facturatiesysteem kun jij je uren registeren. Zo word jij ontlast in jouw administratie.

Waarom aan de slag als zzp’er?

 • Zeggenschap over jouw eigen tarief en uitbetaling;
 • Jij bepaalt het aantal uur dat je werkt en in welk vorm jij werkt;
 • Vast contactpersoon, die je kunt bellen wanneer dat nodig is;
 • Geen concurrentie- en relatiebeding.

Hoe gaat zzp bij Medicalhunt in zijn werk?

Ben jij zzp’er in de zorg en op zoek naar nieuwe zzp opdrachten? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met je in en bespreken jouw wensen en behoeften. Middels onze Medicalhunt app kun jij je inschrijven op opdrachten binnen onze flexpool. Daarna ga jij aan de slag.

Werken in de flexpool - Medicalhunt

Flexwerken

Wil jij extra uren maken, flexwerken met een flexibel werkrooster of wil je graag ervaring opdoen bij andere zorginstellingen en ziekenhuizen? Sluit je dan aan bij de flexpool in de zorg.

Bij Medicalhunt bieden wij jou de ruimte om te werken waar en wanneer jij wil middels onze flexpool. Met de Medicalhunt-applicatie kun jij je inschrijven op losse diensten in onze flexpool, zodat jij kunt flexwerken in de zorg.

Wat levert het je op?

Medicalhunt heeft een groot netwerk aan ziekhuizen, klinieken, verpleeghuizen overheidsinstellingen, waardoor flexwerken in de zorg jou veel mogelijkheden biedt. Jij plant eenvoudig losse diensten in en bent op deze manier eigenaar van jouw eigen werkagenda. Je kiest zelf het aantal uren dat je voor Medicalhunt bij onze opdrachtgevers wilt werken en werkt waar en wanneer jou dat uitkomt.

Waarom aan de slag binnen onze flexpool?

 • Ervaring opdoen in verschillende omgevingen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten;
 • Jij bepaalt het aantal uur dat je werkt en in welke vorm jij werkt;
 • Vast contactpersoon, die je kunt bellen wanneer dat nodig is;
 • Geen concurrentie- en relatiebeding.

Hoe gaat flexwerken bij Medicalhunt in zijn werk?

Wil jij flexwerken binnen onze flexpool? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met je in en bespreken jouw wensen behoeften. Daarna krijg jij toegang tot onze Medicalhunt-app en kun jij zelf diensten inplannen, waarna jij aan de slag gaat.

Flex zh

Bijbaan in de zorg

Ben jij mbo- of hbo-student, bijvoorbeeld in de richting van verzorgende IG of verpleegkunde, en wil jij het verschil maken in de zorg? Kies voor een bijbaan in de zorg via Medicalhunt! Meld je aan voor losse diensten als helpende (plus), verzorgende IG of verpleegkundige binnen onze flexpool.

Wat levert het je op?

Met een bijbaan in de zorg breng jij tijdens je studie jouw opgedane kennis direct in de praktijk. Medicalhunt heeft een groot netwerk aan zorginstellingen, waardoor jij op veel verschillende locaties aan de slag kan en je een berg aan waardevolle ervaring opdoet.

Waarom een bijbaan in de zorg bij Medicalhunt?

 • Ervaring opdoen bij verschillende zorginstellingen;
 • Bepaal waar, wanneer en hoeveel jij werkt;
 • Lekker bijverdienen naast je studie en meer verdienen dan gemiddeld;
 • Diploma niet verplicht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil jij een bijbaan in de zorg? Neem dan contact met ons op. Wij plannen graag een gesprek met je in en bespreken jouw wensen en behoeften. Afhankelijk van hoever jij bent in je opleiding, kijken we samen naar de best passende functie. Via onze Medicalhunt-app kun jij zelf diensten inplannen bij verschillende opdrachtgevers, waarna jij aan de slag kan.

Bijbaan web

Vakantiewerk

Wil jij extra uren maken door vakantiewerk in de zorg of naast je opleiding ervaring opdoen bij verschillende zorginstellingen? Wij hebben de vakantiebaan in de zorg voor jou!

Wat levert vakantiewerk jou op?

Veel zorginstellingen kunnen jouw hulp goed gebruiken tijdens de zomermaanden. Medicalhunt heeft een groot netwerk aan ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en overheidsinstellingen waardoor vakantiewerk jou veel mogelijkheden biedt. Middels een vakantiebaan in de zorg pak jij alle dagelijkse én extra werkzaamheden bij deze zorginstellingen op.

Waarom aan de slag als vakantiekracht in de zorg?

 • Ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers;
 • Extra uren maken in jouw vakantie;
 • Jezelf ontwikkelen binnen jouw vakgebied;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil jij vakantiewerk in de zorg? Neem dan contact met ons op. Wij plannen graag een gesprek met je in en bespreken jouw wensen en behoeften. Via onze Medicalhunt-app kun jij zelf diensten inplannen bij verschillende opdrachtgevers, waarna jij aan de slag kan.

Neem contact met ons op

Wil jij werken in de zorg via Medicalhunt middels één van de bovenstaande dienstverbanden? Laat dan hier je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

(optioneel)