Home
Bijbaan in de zorg

Bijbaan in de zorg

Ben jij mbo-student verzorgende IG, mbo- of hbo- student verpleegkunde en wil jij het verschil maken in de zorg? Doe alvast werkervaring op en verdien meer dan gemiddeld met een bijbaan in de zorg bij Medicalhunt! Meld je aan voor losse diensten als helpende, helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige binnen onze flexpool.

Bijbaan in de zorg

Naast je studie lekker bijverdienen en alvast werkervaring opdoen? Kies voor een bijbaan in de zorg via Medicalhunt. Naast je studie kun jij jouw opgedane kennis alvast in de praktijk brengen en jezelf verder ontwikkelen. Met een bijbaan in de zorg steek je de handen uit de mouwen en kun je echt iets betekenen voor een ander!

Flexibiliteit

Kies zelf waar en wanneer je werkt! Via onze Medicalhunt-app meld je je gemakkelijk aan voor losse diensten. Ga aan de slag als helpende (plus), verzorgende IG of verpleegkundige binnen de flexpool. Je doet werkervaring op bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland en geen dag is hetzelfde. Neem je die ene extra dienst aan in het weekend? Je bepaalt het zelf.

Bijbaan in de zorg

Een bijbaan in de zorg zonder diploma?

Kies je voor een bijbaan in de zorg, dan kun je aan de slag in verschillende functies. Zoals:

  • Helpende (plus)
  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige

Wil je een bijbaan in de zorg, maar ben je nog niet afgestudeerd? Dat is geen probleem! Een diploma is niet verplicht. Wanneer je een zorg gerelateerde studie doet kun je al aan de slag als je minimaal het niveau van helpende beheerst. Afhankelijk van hoe ver jij bent in je opleiding, kunnen we samen kijken naar de best passende functie!

Een bijbaan in de zorg écht iets voor jou? Vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen we contact met je op!

Meld je aan voor een bijbaan in de zorg

Aan de slag met een bijbaan in de zorg? Vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

(optioneel)