Home
Zorgstudenten

Zorgstudenten

Ben jij student mbo Verzorgende IG of student mbo- of hbo verpleegkunde en wil je graag het verschil maken in de zorg? Doe via Medicalhunt alvast werkervaring op in de zorg, breng je opgedane kennis in de praktijk en verdien meer dan gemiddeld. Meer weten over het werken in de zorg als student? Lees dan snel verder!

Bijbaan in de zorg

Wil jij naast je studie alvast werkervaring opdoen en lekker bijverdienen? Kies voor een bijbaan in de zorg via Medicalhunt! Met een bijbaan in de zorg steek je de handen uit de mouwen en kun je écht iets betekenen voor een ander. Jij kiest zelf waar en wanneer je werkt. Met een opleiding in de zorg kun je al aan de slag als helpende (plus), verzorgende IG of verpleegkundige via onze flexpool.

Meer weten over bijbaan in de zorg via Medicalhunt? Klik op onderstaande button en meld je direct aan!

Bijbaan in de zorg

Vakantiewerk in de zorg

Ben je in de vakantie extra beschikbaar en wil je veel uren maken, lekker bijverdienen en tegelijkertijd werkervaring opdoen? Kies voor vakantiewerk in de zorg via Medicalhunt! Kies je voor vakantiewerk, dan kies je voor een rooster dat bij jou past, lekker bijverdienen en een auto van de zaak, die je ook privé kunt gebruiken. Jij doet werkervaring op bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland en kiest zelf wanneer jij werkt. Met een propedeuse hbo-verpleegkunde of als vierdejaars mbo-verpleegkunde kan dit al in de functie van verzorgende IG.

Meer weten over vakantiewerk via Medicalhunt? Klik op onderstaande button en meld je direct aan!