Jouw 5 voordelen

Je handen uit de mouwen steken, echt iets betekenen voor anderen. Wij geloven dat de zorg in Nederland beter kan. Voor jouw cliënten, jouw patiënten én voor jou. Samen maken wij het verschil.

Bij Medicalhunt kun je in heel Nederland aan de slag. Vertel ons waar jij het meest kunt betekenen en wij hebben of vinden de baan voor je. Binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, welzijn, GGZ, ziekenhuizen of bijvoorbeeld jeugdzorg.

Bepaal wanneer jij werkt

Bij ons heb je zelf de regie over je werktijden. Jij geeft jouw beschikbaarheid aan en kiest op basis hiervan de diensten die jij wilt werken. Middels de planningsapp van Medicalhunt heb je altijd inzicht in de openstaande diensten. Toch nog een extra dienst oppakken? Jij bepaalt!

Beslis welke diensten jij werkt

Ben jij iedere ochtend ruim voor de wekker wakker? Of gaan jouw ogen eigenlijk pas echt open als de zon ondergaat? De een is een echt ochtendmens en ander houd ervan om nachtdiensten te draaien. Daarom bepaal je bij Medicalhunt zelf wat voor type diensten jij draait. Kun jij je richten op de zorg. Daar zorgen wij dan weer voor.

Uitstekende arbeids-voorwaarden

Wij zien dat jij dat stapje extra zet om goed voor je patiënten te zorgen. Elke dag weer. Dat zien we niet alleen, maar dat waarderen we ook enorm. Daarom doen wij er een schepje bovenop als het gaat om salaris. Als Medicalhunt zorgprofessional verdien je namelijk meer dan het gemiddelde cao.

Een omgeving waar jij het beste past

Kom je werken bij Medicalhunt dan leren wij je graag persoonlijk kennen. Ook onze opdrachtgevers kennen we door en door. Door deze persoonlijke aanpak weten wij precies in welke omgeving jij tot je recht komt en je verder kunt ontwikkelen als je dat wilt. Hoef jij je daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.

Jij kiest jouw contract

Werk jij het liefst als eigen ondernemer in de zorg? Meld je dan bij ons aan als zzp’er. Liever op uitzendbasis aan de slag? Ook dat kan bij Medicalhunt. Kies je toch liever voor meer zekerheid, dan is het ook mogelijk op detacheringsbasis voor Medicalhunt aan de slag te gaan. Je kiest het soort contract dat het beste bij je past. Weet jij nog niet wat dat is? Vraag het ons dan gerust, wij helpen je graag met kiezen.

Al meer dan 10 jaar verbinden wij enthousiaste en gedreven zorgprofessionals aan waardevol werk in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, welzijn, GGZ, ziekenhuizen of jeugdzorg. Omdat wij zelf ook uit de zorg komen, weten wij net als jij wat er nodig is. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken naar jouw specifieke kwaliteiten. Zo vinden we de baan die helemaal bij jou past. Want pas dan kunnen wij samen het verschil maken. Voor en door zorgprofessionals.

Onze
samenwerking

Medicalhunt werkt samen met zorgprofessionals door heel Nederland en op elk niveau. Werk jij het liefst als eigen ondernemer in de zorg? Meld je dan bij ons aan als zzp’er. Liever op uitzendbasis aan de slag of hou je toch van iets meer vastigheid? Dan kun je ook op detacheringsbasis aan de slag. Meer weten of heb je advies nodig? Neem contact met ons op. 

Jouw collega's

De zorg is in Nederland totaal anders dan in Italië
Lees meer

Het Nederlandse avontuur van Silvia

De Italiaanse Silvia Varetto (30) weet al sinds haar 15e dat ze verpleegkundige wil worden. Ze jaagt haar dromen na en gaat aan de slag als verpleegkundige in Saluzzo. Twee jaar geleden verhuist ze voor de liefde naar Nederland en sinds vier maanden werkt ze via Medicalhunt als Helpende. Wij gingen met Silvia in gesprek over haar ervaringen met de zorg in Nederland en Italië.

Lees meer
Ik liet mijn vaste contract en zekerheid achter, maar koos voor mijn rust
Lees meer

De stap van loondienst naar zzp van Hanane

Hanane Bellarbi werkt als Verzorgende IG en worstelt ermee dat zij niet flexibel kon werken. Ze kiest voor zzp in de zorg. Benieuwd naar haar ervaringen en de stap naar zelfstandig ondernemen in de zorg? Wij gingen met Hanane in gesprek.

Lees meer
Daarom koos ik voor detachering, dan kan ik overal langs en dan ga ik het zien!
Lees meer

De bewuste keuze voor detachering van Werner

Van jongs af aan wil Werner van Manen (24) graag arts op de traumahelikopter worden. . Om zijn ambities waar te maken, doet hij nu ervaring op middels detachering als anesthesiemedewerker. We gingen met Werner in gesprek.

Lees meer
Na het gesprek wist ik het zeker: dit is wat ik bedoel
Lees meer

Van schoonheids­specialiste tot Verzorgende IG

Christi-Anne Post, die altijd al schoonheidsspecialiste heeft willen worden, kiest uiteindelijk voor de zorg. Als Verzorgende IG heeft ze verschillende banen, maar steeds na een half jaar gaat ze op zoek naar iets anders. Tot ze in contact komt met Medicalhunt.

Lees meer
Ik vond de eerste golf tijdens de coronacrisis heel heftig!
Lees meer

De zorg met extra aandacht van Ilse

Mensen eigen regie geven, anderen helpen en ‘gewoon’ de zorg leveren die mensen nodig hebben. Het is wat Ilse het liefste doet in haar werk. Na een aantal opdrachten via Medicalhunt werkt ze nu als Verzorgende IG bij woonzorgcentrum Nijenstede in Amersfoort.

Lees meer
Ik denk dat werken in detachering je echt een breder pallet geeft
Lees meer

De SEH-afdelingen van Berend

Als een van de eerste gedetacheerde SEH-verpleegkundig bij Medicalhunt, kent Berend inmiddels al zo’n tien Spoedeisend hulp afdelingen van binnen en buiten. Sinds kort is hij weer terug waar hij is begonnen; de Spoedeisende hulp in Beverwijk.

Lees meer
Naast vrijheid word je wel echt onderdeel van een team
Lees meer

De service met een glimlach van Simon

Na 16 jaar in een verzorgingscentrum voor ouderen te hebben gewerkt, was Simon toe aan een nieuwe uitdaging. Die dacht hij te vinden in een zorginstelling voor jongeren met gedragsproblematiek. Helaas bleek de realiteit anders. En toen?

Lees meer
We hebben echt een plek gecreëerd voor kraamverzorgsters
Lees meer

De baby's van Joyce

Zo lang ze zich kan herinneren wil Joyce al voor baby’s zorgen. In groep 3 maakte zij al een tekening van een zuster in verpleegstersuniform met een baby in haar armen. Van haar wens maakte zij haar baan. Hoe Joyce in 2020 dan toch op de Spoedeisende Hulp terecht is gekomen?

 

Lees meer
Ik wil echt wat bijdragen
Lees meer

Het verhaal van Kamia

Kamia werkt al 14 jaar in de zorg. Na de geboorte van haar vierde kindje, een half jaar geleden, kiest ze uiteindelijk toch voor detachering. Dit geeft haar de vrijheid om er echt voor haar cliënten én voor haar gezin te kunnen zijn. Hoe zij dit aanpakt?

Lees meer