Home
Uitzendbureau in de ...

Uitzendbureau in de zorg

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de zorg maar vind je het lastig om de juiste match te vinden tussen alle zorg vacatures? Een zorg uitzendbureau kan jou verder helpen om de juiste baan te vinden. Wij nemen je graag mee in wat een uitzendbureau is, wat jou voor- en nadelen zijn en meer!

Wat is een uitzendbureau voor de zorg?

Een zorg uitzendbureau, ook een detacheringsbureau zorg genoemd, zoekt naar de juiste match tussen werknemer en werkgever. Jij als werkzoekende kunt je bij dit uitzendbureau inschrijven en dan gaan zij op zoek naar de juiste baan voor jou. Echter kan een werkgever zich ook aanmelden bij een uitzendbureau als ze op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Doordat een uitzendbureau een breed netwerk heeft aan zowel werkzoekende als werkgevers, vinden ze snel de juiste baan voor jou. Hier zijn ze ten slotte in gespecialiseerd!

Medicalhunt is een medisch detacheringsbureau voor en door zorgprofessionals. Ga jij als zorgprofessional voor Medicalhunt aan de slag? Dan doe je werkervaring op in vele verschillende werkomgevingen. Wij hebben een uiteenlopend netwerk, bestaande uit diverse zorginstellingen in Nederland. Van woonzorgcentrums en verzorgingstehuizen tot ziekenhuizen en revalidatiecentra. Als zorg detacheringsbureau bieden we jou een diversiteit aan mogelijkheden en vele kijkjes in de keuken!

Zzper in de zorg

Waarom werken via een uitzendbureau?

Via een uitzendbureau werken brengt veel voordelen met zich mee. Wij hebben namelijk ontzettend veel vacatures en kunnen daardoor een baan vinden die exact aansluit op jouw wensen. Dit bespaart jou tijd én zo weet je zeker dat de vacature aan al jouw eisen voldoet.

Ga je via Medicalhunt aan de slag? Dan profiteer jij van een aantal voordelen. Deze zetten we graag voor jou op een rijtje:

  • Persoonlijk contact: jij krijgt je eigen contactpersoon die altijd klaar staat voor jouw vragen. Regelmatig hebben jullie contact! Zit je nog op je plek? Kunnen wij iets voor je betekenen? Zo sta je er nooit alleen voor en worden al jouw vragen makkelijk en snel beantwoord.
  • Mogelijkheid voor trainingen en opleidingen: wij denken graag met je mee. Zo kun je via Medicalhunt trainingen, cursussen en opleidingen volgen, zodat jouw kennis up-to-date blijft.
  • Beslis zelf welke diensten jij werkt: De één is een echt ochtendmens en de ander houdt ervan om nachtdiensten te draaien. Daarom bepaal je bij Medicalhunt zelf wat voor type diensten jij draait. Kun jij je richten op de zorg. Daar zorgen win dan weer voor.

Benieuwd naar meer voordelen?

Verschil uitzenden en detacheren

Hoewel het veel op elkaar lijkt, zit er toch redelijk een verschil tussen de diensten uitzenden en detacheren bij een uitzendbureau zorg. Bij detacheren treed je in dienst bij Medicalhunt. Wij gaan dan samen op zoek naar de best passende opdrachtgever voor jou. Echter blijf je bij ons in dienst. Hierbij heb je urengarantie en baanzekerheid. Is je opdracht afgelopen? Dan gaan we samen weer op zoek naar jouw nieuwe uitdaging.

Uitzenden in de zorg ligt net iets anders. Bij Medicalhunt noemen wij uitzenden ook wel flexwerken. Wil jij extra uren maken, flexwerken met een flexibel werkrooster of ervaring op doen bij andere zorginstellingen en ziekenhuizen? Dan is de dienst uitzenden, oftewel flexwerken, iets voor jou! Jij wordt dan onderdeel van onze flexpool in de zorg. Middels de flexpool krijg jij de ruimte om te werken waar en wanneer jij wilt. Je kunt je inschrijven bij losse diensten in onze flexpool waardoor je je diensten zelf in de hand hebt.

Uitzendbureau zzp zorg

Als zzp’er kun jij een samenwerking aangaan met een uitzendbureau zzp zorg. Zij gaan dan op zoek naar de best passende opdrachten voor jou. Jij hebt ervaring én een diploma in de zorg en weet als geen ander wat het beste bij jou past. Bij Medicalhunt bieden wij zowel flexibele zzp opdrachten als zzp opdrachten voor langere perioden. Via onze eigen Medicalhunt app kun jij je gemakkelijk aanmelden voor verschillende zzp opdrachten en met ons facturatiesysteem kun jij eenvoudig je uren registreren. Jij registreert jouw gewerkte uren in ons systeem en wij regelen de verdere afhandeling van jouw facturen. Zo komen wij snel en specifiek aan jouw wensen tegemoet!

Uitzendbureau voor zorg

Ben je op zoek naar een uitzendbureau zorg en welzijn, uitzendbureau verpleegkundige, detacheringsbureau zorg en welzijn of een verpleegkundige uitzendbureau? Dan ben je bij Medicalhunt aan het juiste adres! Wij hebben vele diverse vacatures in de zorg waar wij de juiste zorg professional voor zoeken. Ben je benieuwd naar jouw carrierepad bij Medicalhunt? Laat je gegevens achter.

Meer informatie?
Werken in de flexpool - Medicalhunt
Meer informatie?

Wil jij meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met jou op!