Home
Kenniscentrum
Verhalen
De voortdurende afwi...

De voortdurende afwisseling van verpleegkundige Heloise

Verpleegkundige - Heloise - succesverhaal

Een uitdaging verwelkomt Heloise met open armen, of beter nog: ze krijgt er energie van. Bij Medicalhunt vond ze de uitdaging. “De afwisseling tussen de opdrachten en de vrijheid dat je zelf kan wisselen, dat vind ik heerlijk. Voor mij hoeft niet iedere dag hetzelfde te zijn, daar krijg ik geen energie van.”

De kantine van zorginstelling Zonnekamp wordt gevuld met gezang en pianomuziek. Het koortje van cliënten wordt begeleid door een medewerker op de piano. Heloise Mulder (46) zit aan één van de tafels in de kantine te genieten van een bakje koffie. Ze heeft een drukke dienst achter de rug. “We hebben momenteel flink personeelstekort. Veel mensen zijn ook op vakantie.”

Binnenkort neemt ze zelf ook vakantie op. “Ik hoefde me voor het eerst geen zorgen te maken over de vakantie. Nu hoef ik er niet maanden van tevoren over na te denken.” Volgens Heloise is dat één van de vele voordelen van werken bij Medicalhunt. “Ik heb een autootje van de zaak, dat is ook erg leuk natuurlijk.”

Niet liefde op het eerste gezicht

Heloise is op haar negentiende begonnen met werken in de zorg. Het was niet liefde op het eerste gezicht: “Ik vond het wel lastig in het begin, ik moest echt groeien in het vak. Ik heb het een kans gegeven en nu vind ik het hartstikke leuk.” De zorg is een dankbaar beroep, zo ook voor Heloise. “Het contact met de cliënten vind ik het mooist. Als zij tevreden zijn, ben ik blij. Elke dag beleef je weer wat anders.”

Afwisseling

Een uitdaging verwelkomt Heloise met open armen, of beter nog: ze krijgt er energie van. Bij Medicalhunt vindt ze de uitdaging. “Ik vind het een verademing om bij Medicalhunt te werken. De afwisseling tussen de opdrachten en de vrijheid dat je zelf kan wisselen, dat vind ik heerlijk. Voor mij hoeft niet iedere dag hetzelfde te zijn, daar krijg ik geen energie van. Sinds ik bij Medicalhunt werk ga ik met meer energie naar mijn werk.” De afwisseling zorgt er ook voor dat Heloise bij meerdere zorginstellingen in de keuken kan kijken. “Het is ook leerzaam. Overal doen ze het net even wat anders. Zo krijg je alles mee.”

Een stukje waardering

Een jaar geleden rondde Heloise de opleiding Verpleegkundige niveau 4 af. Het toeval wou dat Ronny Verhagen bij haar in de klas zat. Ronny werkt ook bij Medicalhunt, laatst spraken wij hem over de opleiding die hij intern gevolgd heeft. “Ronny was heel positief over Medicalhunt. Het contact met het personeel was zo goed volgens hem. Ik was benieuwd en vroeg een gesprek aan. Zo ben ik bij Medicalhunt beland.”

Ronny overdreef niet, ondervond Heloise: “Je krijgt af een toe een complimentje, dat stukje waardering vind ik fijn. Als ik klaar ben met een opdracht zeggen ze: ‘Toppie, goed gedaan!’ Dat is fijn om te horen. Misschien zeggen ze dat tegen iedereen, maar dat maakt niet uit”, zegt ze lachend.

Wil jij net als Heloise met meer energie naar je werk? Klik hier voor meer informatie of schrijf je direct in!