Home
Zzp

Medicalhunt zzp voor werkgevers

Is uw organisatie groeiende en bent u op zoek naar de juiste zorgprofessionals voor uw organisatie? Bent u op zoek naar een zorgspecialist in een bepaald vakgebied? Dan kunnen zzp’ers in de zorg u uitkomst bieden.

Zzp in de zorg

Via Medicalhunt zzp gaan vele zelfstandige zorgprofessionals (zzp) bij onze opdrachtgevers van verschillende zorginstellingen aan de slag, voor zowel de losse diensten als langere periodes. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van zzp’ers, zodat u altijd op korte termijn een zorgprofessional vindt die bij u als zorginstelling past.

Wat levert het u op?

Twijfelt u over het aannemen van een zzp’er of een vaste werknemer? Het aannemen van een zzp'er levert u veel voordelen op:

  • Kostenbesparing
    Zzp in de zorg is vaak goedkoper. U betaalt geen sociale lasten, vakantiegeld, pensioenpremie, et cetera. De zzp’er is hier zelf verantwoordelijk voor.
  • Flexibiliteit
    Werken met zzp’ers van Medicalhunt biedt u flexibiliteit. U bepaalt het aantal uren en de duur van de opdracht. Wij zorgen voor de zorgprofessional die bij u past.
  • Direct inzetbaar
    Doordat de zelfstandige zorgprofessionals van Medicalhunt zzp vaak al bij een aantal bedrijven werkzaam zijn geweest, hebben ze een frisse blik en zitten ze minder vast aan een bepaalde werkwijze. Hierdoor zijn ze sneller gewend aan nieuwe situaties en kunnen ze snel schakelen.

Hoe gaat Medicalhunt zzp voor werkgevers in zijn werk?

Wilt u door middel van Medicalhunt zzp geschikt zorgpersoneel afnemen? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met u in en bespreken uw wensen en behoeften. Daarna gaan we op zoek naar de zorgprofessionals die bij uw organisatie passen. Wij verzorgen de werving en selectie, u ontvangt een zorgprofessional die direct inzetbaar is.

Zzp versus detacheren

Twijfelt u over het aannemen van een zzp’er in de zorg of een vaste werknemer middels detachering? Wij hebben de voor- en nadelen voor u op een rijtje gezet.

Meer weten over Medicalhunt zzp voor werkgevers bij uw organisatie?

Wilt u als werkgever meer weten over Medicalhunt zzp of via Medicalhunt zzp geschikt zorgpersoneel vinden? Vul onderstaand formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!