Home
Traineeship in de zo...

Traineeship in de zorg

Ben jij ambitieus en wil jij verder leren in de zorg, om zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Met de traineeships van de Medicalhunt Academie bieden we de ultieme mogelijkheid om te werken en leren tegelijk. Ontdek nu onze traineeship vacatures en ontwikkel je verder in de zorg!

Werken en leren tegelijkertijd

Kies je voor een traineeship via de Medicalhunt Academie, dan bieden wij je de ultieme mogelijkheid om te werken en leren tegelijk. Via de Medicalhunt Academie en de bijbehorende persoonlijke begeleiding en coaching word jij klaargestoomd voor jouw volgende stap.

Gedurende jouw zorg traineeship treed je in dienst bij Medicalhunt en ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Werken bij Medicalhunt betekent werken bij een betrokken, fijne werkgever waar jij centraal staat. Via Medicalhunt kun je in heel Nederland aan de slag binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, VVT, GGZ, ziekenhuizen of bijvoorbeeld jeugdzorg. Zo kun jij meteen je nieuwe kennis in de praktijk brengen.

Teamplayer ziekenhuis web

Voor wie zijn de zorg traineeships

Heb je een groot doorzettingsvermogen en wil je je graag verder ontwikkelen? Dan zijn onze traineeships écht wat voor jou. De traineeships binnen de Medicalhunt Academie zijn voor iedereen die beschikt over een relevant diploma in de zorg én de volgende stap wil zetten. Ben jij er klaar voor?

Meer weten over onze opleidingen en trainingen?

Wil je meer weten over onze opleidingen en trainingen? Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

(optioneel)