Wij helpen graag…

Medicalhunt helpt graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling tussen zorgprofessionals en zorginstellingen.

Door middel van onze uitgebreide mogelijkheden in flex, detachering, ZZP en werving en selectie, vinden wij altijd de geschikte kandidaat voor de vacature.

Wij helpen graag…

Sectoren

Gehandicaptenzorg

Het leven van mensen met een beperking elke dag een beetje mooier maken, dat is wat jij graag doet! Ben je daarom op zoek naar een opdracht of baan in de gehandicaptenzorg? Bekijk dan het actuele aanbod bij Medicalhunt en vind de baan die bij jou past.

Thuiszorg

De leukste vacatures binnen de GGZ vind je bij Medicalhunt. Wil je vast of juist flexibel werken binnen de GGZ? Bij Medicalhunt kan het. Vind nu direct jouw perfecte baan of schrijf je vrijblijvend in.

Welzijn

Maak jij met liefde het verschil? De beste banen binnen welzijn en maatschappelijke zorg vind je bij Medicalhunt. Flexibel of vast, dat is aan jou. Bekijk hier onze actuele vacatures binnen de welzijn en maatschappelijke zorg.

Jeugdzorg

Ben jij op je best wanneer je kwetsbare jongeren ondersteunt om hun weg (terug) te vinden in de maatschappij? Reageer dan op een van onze vacatures binnen de jeugdzorg en wij helpen je graag verder.

Ziekenhuizen

Wil jij aan de slag als verpleegkundige in het ziekenhuis? Of zoek je een andere baan in het ziekenhuis? Bekijk dan hier het actuele aanbod bij Medicalhunt en vind de baan die bij jou past!