Onze dienst­verlening

Medicalhunt levert professionals in de zorg door heel Nederland en op elk niveau. Zo hebben wij zorgpersoneel op basis van van detacheren, uitzenden als ZZP’er of vakantiekrachten en kunnen wij werving/selectie, payrolling en planning overnemen. Zo garanderen wij altijd de beste match voor jouw vacature!

Detacheren

Detacheren is het inhuren van zorgpersoneel via Medicalhunt. De zorgprofessional is dus bij ons in dienst en werkt voor u. De zorgprofessional heeft in dit geval een contract voor een bepaalde tijd, die vooraf door u is bepaald. Hoe lang de gedetacheerde zorgprofessional bij u blijft werken is dus aan u. Hij of zij blijft bij ons in dienst en gaat na deze opdracht bij een ander bedrijf aan de slag.

De voordelen van detacheren

 • De werving en selectie wordt door ons overgenomen. Dit bespaart u veel tijd en u ontvangt op korte termijn deskundig personeel.
 • Gedetacheerde werknemers hebben een frisse blik op uw onderneming. Ze zijn vaak al bij een aantal bedrijven werkzaam geweest en zitten minder vast aan een bepaalde werkwijze.
 • Minder risico’s. U loopt als werkgever minder risico’s, waaronder het risico op loondoorbetaling bij ziekte. Ook levert dit flexibiliteit op, omdat het gedetacheerde niet bij u in dienst is. We spreken meestal een proefperiode af daarna geldt een opzegtermijn.
 • Mogelijkheid tot detachering met overname. Bevalt de gedetacheerde werknemer zo goed, dan kunt u deze persoon in dienst nemen.

ZZP'ers

Medicalhunt verzorgt werk voor veel zzp’ers bij verschillende zorginstellingen, zowel voor losse diensten als langere periodes. Medicalhunt beschikt over een uitgebreid netwerk van zzp’ers, zodat u altijd op korte termijn een zzp’er vindt die perfect bij uw past! 

De voordelen van ZZP’ers

 • Werken met een zzp’er is vaak goedkoper. U betaalt geen sociale lasten of pensioenpremie en dergelijke te betalen. Geen facturen en aangiftes van instanties als de Belastingdienst, UWV, de Arbo-dienst en verzekeringen meer!
 • Werken met zzp’ers van Medicalhunt biedt u flexibiliteit. U bepaalt het aantal uren en de duur van de opdracht. Wij zorgen voor de beste zorgprofessional. 
 • Doordat de zzp’ers van Medicalhunt vaak al bij een aantal bedrijven werkzaam zijn geweest, hebben ze een frisse blik en zitten minder vast aan een bepaalde werkwijze.

Planning

Schakelt u Medicalhunt in voor de planning van uw personeel? Dan laat u het inplannen van de diensten geheel aan ons over. Medicalhunt beschikt over een efficiënte applicatie, waarbij zorgprofessionals gemakkelijk en snel worden ingepland! U geeft de openstaande diensten voor de komende weken aan ons door. De zorgprofessionals van Medicalhunt vullen middels de applicatie zelf waar en wanneer ze werken. 

De voordelen van planning

 • Tijdsbesparing, de volledige planning wordt uit handen genomen. 
 • Geen verrassingen of risico’s. Wij vullen het tekort aan personeel met uitzendkrachten uit onze pool.
 • Een goede planning geeft overzicht, zekerheid en rust.

Uitzenden

Medicalhunt bemiddelt enthousiaste zorgprofessionals bij de uitzending bij ziekenhuizen, diverse zorginstellingen of in de thuiszorg. Goede zorg staat bij ons centraal en dus richten wij ons ook op BIG-geregistreerde zorgprofessionals. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan ons zorgpersoneel. Zo verzekeren wij professionals die passen bij uw organisatie.

De voordelen van uitzenden

 • Door ons grote netwerk kunnen wij uit veel kandidaten putten. Hierdoor kunnen wij snel een geschikte zorgprofessional leveren. Dit bespaart u veel tijd en u ontvangt op korte termijn een deskundige professional.
 • Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de juiste match tussen u en de zorgprofessionals. Zo weet u zeker dat u de juiste kandidaat aanneemt.
 • Heeft u een drukke periode? Dan huurt u makkelijk een aantal extra uitzendkrachten in. Heeft u een wat minder drukke periode? Dan kunt u dat aangeven en stopt u de werkovereenkomst. Oftewel, u kunt uitzendkrachten inzetten wanneer het u uitkomt.

Vakantiekrachten

De vakantieperiode is voor uw medewerkers vaak een tijd van rust en ontspanning. Voor u als werkgever is het een uitdaging om de bezetting goed te regelen. Met de vakantiekrachten van Medicalhunt beschikt over een groot aanbod aan jong talent. Zo kunt u tijdens de zomermaanden gerust zijn over de kwaliteit en continuïteit van uw organisatie. De vakantiekrachten van Medicalhunt pakken zowel dagelijkse als extra werkzaamheden snel en efficiënt op. 

Het is ook mogelijk om uw eigen vakantiekrachten te verlonen via Medicalhunt. Zo ontlasten wij u graag door bijvoorbeeld de verloning, administratie en het risico in geval van ziekte uit handen te nemen.

Werving en Selectie

Bent u op zoek naar personeel voor een succesvol vast dienstverband? Wilt u het personeelsverloop terugdringen of het liefst voorkomen? Medicalhunt helpt u graag bij de werving en selectie van passende zorgprofessionals. Met ons uitgebreide netwerk, onze specifieke kennis van de lokale arbeidsmarkt en jarenlange ervaring leveren snelle en duurzame matches op.

Wij werven voor u zorgprofessionals voor uiteenlopende functieprofielen, voornamelijk op mbo- en hbo-niveau. Zij leggen diverse assessments af, zodat Medicalhunt de juiste match voor nagenoeg 100% kan garanderen. 

Hiervoor berekenen wij een eenmalige fee en hanteren daarbij de regel: no cure, no pay – geen oplossing, geen betaling. Bent u toch niet tevreden over een kandidaat, tijdens of na de proeftijd? Of verlaat de kandidaat de organisatie, te wijten aan de werving en selectie? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u! Lukt ons dit niet binnen vier weken? Dan betalen wij 50% terug van de betaalde fee.