Home
Opdrachtgevers
Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Medicalhunt levert professionals in de zorg door heel Nederland en op elk niveau. Zo hebben wij zorgpersoneel op basis van detacheren, uitzenden als zzp'er of vakantiekrachten en kunnen wij werving/selectie, payrolling en planning overnemen. Wij garanderen altijd de beste match voor uw vacature!

Detacheren in de zorg

Heeft uw organisatie te maken met een tijdelijke piek op een specifieke afdeling? Wilt u middels detachering zorgprofessionals met specifieke vaardigheden en/of kennis inzetten? Dan kan detacheren u uitkomst bieden.

Detacheren is het inhuren van tijdelijk zorgpersoneel via Medicalhunt. Medicalhunt is een medisch detacheringsbureau met jarenlange ervaring met detacheren in de zorg. U huurt een interim professional voor een door u bepaalde periode. Deze zorgprofessional is in dienst van Medicalhunt en gaat na de opdracht bij een andere organisatie aan de slag.

Wat levert detachering u op?

 • Wij nemen de werving en selectie over
  Dit bespaart u tijd en u ontvangt op korte termijn deskundig personeel.
 • Interim zorgprofessionals zijn direct inzetbaar
  Onze professionals zijn vaak al bij een aantal bedrijven werkzaam geweest middels detacheren en zitten daardoor minder vast aan een bepaalde werkwijze. Hierdoor zijn ze sneller gewend aan nieuwe situaties en kunnen ze snel schakelen.
 • Minder risico’s
  U loopt als werkgever minder risico’s, waaronder het risico op loondoorbetaling bij ziekte.
 • Flexibiliteit en zekerheid
  U kunt snel op- en afschalen en behoudt de kwaliteit die u gewend bent.
 • Mogelijkheid tot overname
  Bevalt de interim zorgprofessional heel goed, dan kunt u de zorgprofessional vast in dienst nemen.

Hoe gaat detacheren bij Medicalhunt in zijn werk?

Wilt u onze dienst detacheren afnemen? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met je in en bespreken jouw wensen en behoeften. Daarna gaan we op zoek naar de zorgprofessional die bij uw organisatie past. Wij verzorgen de werving en selectie, u ontvangt een zorgprofessional die direct inzetbaar is.

Prik zh

Werving en selectie in de zorg

Bent u op zoek naar zorgprofessionals voor een succesvol dienstverband? Wilt u het personeelsverloop terugdringen of het liefst voorkomen? Dan kan werving en selectie u uitkomst bieden.

Medicalhunt helpt u graag bij de werving en selectie van passende professionals in de zorg. Met ons uitgebreide netwerk, onze specifieke kennis van de lokale arbeidsmarkt en jarenlange ervaring leveren we snelle en duurzame matches.

Wij werven voor u zorgprofessionals voor uiteenlopende profielen, voornamelijk op mbo- en hbo-niveau. Voordat zij bij u aan de slag gaan, leggen zij diverse assessments af, zodat wij de juiste zorgmatch voor nagenoeg 100% kunnen garanderen.

Wat levert het u op?

Werving en selectie van zorgprofessionals bij Medicalhunt biedt u verschillende voordelen:

 • Tijdsbesparing
  Wij beschikken over een groot netwerk aan kandidaten. Hierdoor kunnen wij snel een geschikte zorgprofessional leveren die bij u past. Dit bespaart u tijd en u ontvangt op korte termijn een deskundige zorgprofessional.
 • De juiste match
  Wij kennen uw wensen en behoeften met betrekking tot personeel en wij hebben kennis van de doelgroep. We zijn gespecialiseerd in het maken van de juiste match tussen zorgprofessionals en organisatie. Zo weet u zeker dat u de juiste kandidaat aanneemt.
 • Direct aan de slag
  De zorgprofessional gaat direct bij u in dienst en kan daarom direct bij u aan de slag.

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

Wilt u een zorgprofessional graag vast in dienst nemen en daarmee de werving en selectie uit handen geven? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met je in en bespreken jouw wensen en behoeften. Daarna gaan we op zoek naar de zorgprofessionals die bij uw organisatie passen. Wij verzorgen de werving en selectie, u ontvangt een zorgprofessional die direct inzetbaar is.

Voor de werving en selectie van geschikte zorgprofessionals berekenen wij een eenmalige fee en hanteren wij de regel: no cure, no pay – geen oplossing, geen betaling. Bent u toch niet tevreden over een kandidaat, tijdens of na de proeftijd, verlaat de kandidaat de organisatie, te wijten aan de werving en selectie, dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. Lukt dit ons niet binnen vier weken, dan betalen we 50% terug van de betaalde fee.

Detachering vvt

Uitzenden in de zorg

Bent u op zoek naar zorgprofessionals die bij uw organisatie passen, maar heeft u niet genoeg tijd om u bezig te houden met de werving en selectie? Bent u op zoek naar tijdelijk personeel om een piek op een specifieke afdeling op te vangen? Dan kan uitzenden u uitkomst bieden.

Medicalhunt bemiddelt enthousiaste zorgprofessionals bij het uitzenden in de zorg, bij ziekenhuizen, diverse zorginstellingen of in de thuiszorg. Goede zorg staat bij ons centraal, daarom gaat er altijd een BIG-geregistreerde zorgprofessional bij u aan de slag. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan ons zorgpersoneel, waardoor u verzekerd bent van een zorgprofessional die bij uw organisatie past.

Wat levert het u op?

Uitzenden kan u en uw organisatie veel voordelen opleveren, als:

 • Tijdsbesparing
  Wij beschikken over een groot netwerk aan kandidaten. Hierdoor kunnen wij snel een geschikte zorgprofessional leveren die bij u past. Dit bespaart u tijd en u ontvangt op korte termijn een deskundige zorgprofessional.
 • De juiste match
  Wij kennen uw wensen en behoeften met betrekking tot personeel en zijn gespecialiseerd in het maken van de juiste match tussen zorgprofessionals en organisatie. Zo weet u zeker dat u de juiste kandidaat aanneemt.
 • Personeel wanneer u dat uitkomt
  Heeft u een drukke periode, dan huurt u makkelijk een aantal extra uitzendkrachten in. Heeft u een wat minder drukke periode, dan kunt u dat aangeven en stopt u de werkovereenkomst. U kunt uitzendkrachten inzetten wanneer het u uitkomt.

Hoe gaat uitzenden bij Medicalhunt in zijn werk?

Wilt u tijdelijk personeel op uw afdeling door middel van uitzenden in de zorg? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met je in en bespreken jouw wensen en behoeften. Daarna gaan we op zoek naar de zorgprofessionals die bij uw organisatie passen. Wij verzorgen de werving en selectie, u ontvangt een zorgprofessional die direct inzetbaar is.

Christi Anne Post 03

Personeelsplanning zorg

Zijn sommige diensten moeilijk te vervullen en kunt u niet de juiste medewerkers vinden? Kost het u veel tijd om de planning goed in te richten? Dan kan personeelsplanning van Medicalhunt u uitkomst bieden.

Wanneer u Medicalhunt inschakelt voor de planning van personeel, dan laat u het inplannen van de diensten geheel aan ons over. Medicalhunt beschikt over een efficiënte applicatie, waarbij zorgprofessionals gemakkelijk en snel worden ingepland. U geeft de openstaande diensten voor de komende weken aan ons door, de zorgprofessionals van Medicalhunt vullen middels de applicatie zelf in waar en wanneer ze werken.

Wat levert het uitbesteden van de personeelsplanning u op?

 • Tijdsbesparing
  Wij nemen de volledige personeelsplanning uit handen. U hoeft nooit meer last minute diensten in te vullen.
 • Zekerheid
  Wij vullen het tekort aan personeel op met uitzendkrachten uit onze flexpool. U komt niet voor verrassingen of risico’s te staan. Een goede planning geeft u zekerheid.
 • Overzicht
  Een goede personeelsplanning geeft ook overzicht en rust.

Hoe gaat planning in zijn werk?

Wilt u de planning van zorgpersoneel uit handen geven? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met je. Daarna gaan wij aan de slag om uw personeelsplanning te vervullen.

Zzper in de zorg

Vakantiekrachten zorg

Heeft u moeite om de bezetting tijdens de vakantie te regelen en krijgt u daarmee de vakantieplanning maar amper rond? De vakantieperiode is voor uw medewerkers vaak een tijd van rust en ontspanning, maar voor u kan deze periode juist een uitdaging zijn. Medicalhunt helpt je graag bij het regelen van uw bezetting met de inzet van vakantiekrachten.

Wat leveren vakantiekrachten u op?

 • Direct aan de slag
  Medicalhunt beschikt over een groot aanbod van jong talent, die graag in de vakantie bij u aan de slag gaan. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgprofessional die bij u past.
 • Continuïteit van uw organisatie
  Onze vakantiekrachten pakken zowel de dagelijkse als extra werkzaamheden snel en efficiënt op. Zo kunt u gerust zijn over de kwaliteit en continuïteit van uw organisatie.
 • Verloning via Medicalhunt
  Het is ook mogelijk om uw eigen vakantiekrachten te verlonen via Medicalhunt. Zo ontlasten wij u graag door bijvoorbeeld de verloning, administratie en het risico in geval van ziekte uit handen te nemen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Heeft u behoefte aan vakantiekrachten om de bezetting tijdens de vakantie te regelen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en behoeften en selecteren de vakantiekrachten die bij uw organisatie passen. Daarna gaat er een zorgprofessional voor de door u gekozen periode bij u aan de slag.

Werken in de flexpool - Medicalhunt
Neem contact op

Bent u op zoek naar een gedreven zorgprofessional? Laat uw gegevens achter. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en wat we voor u kunnen betekenen!