Home
Onze sectoren

Onze sectoren

Bent u op zoek naar zorgprofessionals in de zorg? Medicalhunt levert zorgprofessionals binnen verschillende sectoren in de zorg. In vaste dienst, als zzp’er of middels onze grote flexpool. Wij komen zelf uit de zorg en snappen wat er speelt binnen de verschillende sectoren. Zo vinden wij altijd de geschikte kandidaat voor uw vacature(s)!

Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)

Bent u op zoek naar zorgpersoneel in een verpleeghuis, verzorgingshuis en/of thuiszorg? Wij begrijpen de uitdagingen waarmee de VVT-sector te maken heeft en ondersteunen u graag bij het vinden van gekwalificeerd personeel. Of u nu op zoek bent naar helpenden (plussers), verzorgende IG’ers, verpleegkundigen of activiteitenbegeleiders, wij hebben een uitgebreid netwerk van zorgprofessionals die zowel intramuraal als extramuraal inzetbaar zijn.

Onze diensten binnen de VVT

Binnen de VVT bieden wij verschillende diensten die naadloos aansluiten bij uw personeelsaanvraag. Zo zijn onze zorgprofessionals flexibel inzetbaar middels onze flexpool, voor een vastgestelde periode middels detachering of maak de planning in de vakantie rond met vakantiekrachten.

Jouw 5 voordelen

Ziekenhuizen

In het ziekenhuis heeft u veel te maken met fluctuaties in de zorgvraag en piekbelastingen. Hier moet u snel op reageren. Wij bieden veel verschillend personeel voor ziekenhuizen. Onze operatieassistenten, anesthesisten en verpleegkundigen op onder andere de IC, SEH, CCU en recovery staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan!

Onze diensten in de ziekenhuizen

Heeft u te maken met personeelsuitval of pieken op een specifieke afdeling in het ziekenhuis? Medicalhunt biedt uitkomst! Wij bemiddelen enthousiaste en flexibele zorgprofessionals die op detacherings- en uitzendbasis voor u aan de slag kunnen. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan ons zorgpersoneel, waardoor u verzekerd bent van een zorgprofessional die écht bij uw organisatie past.

Teamplayer ziekenhuis web

Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

De GGZ is een belangrijke sector die zorgvuldige aandacht nodig heeft. Dat begrijpen wij bij Medicalhunt. Het werven en selecteren van geschikte werknemers kan een uitdaging zijn door de complexe aard van de werkzaamheden. Wij hebben een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde zorgprofessionals op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Denk aan psychologen, psychiaters, sociaal werkers en verpleegkundig specialisten.

Onze diensten binnen de GGZ

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Wij matchen hooggekwalificeerde professionals in de zorg middels detachering, uitzenden en werving en selectie. Wij helpen u bij het vinden van de juiste kandidaten die passen bij uw organisatie en behandelmethoden. Meer weten? Ontdek onze voordelen.

Teamplayers home 1

Gehandicaptenzorg

Binnen de gehandicaptenzorg heeft u behoefte aan zorgprofessionals die zorg kunnen bieden aan mensen met een fysieke-, mentale- of verstandelijke beperking. Wij hebben ervaring in het werven en selecteren van zorgprofessionals met de juiste vaardigheden, om de beste zorg te bieden aan mensen met een beperking.

Onze diensten binnen de gehandicaptenzorg

Bent u op zoek naar gekwalificeerd zorgpersoneel in de gehandicaptenzorg? Wij bieden diverse diensten aan die aansluiten op uw personeelsvraag. Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke vervanging of vast personeel, wij maken de perfecte match. Onze zorgprofessionals zijn onder ander flexibel inzetbaar via onze flexpool of wij ondersteunen u bij de werving en selectie van uw nieuwe werknemers

Wietze column

Kinderopvang

Wij begrijpen het belang van kwalitatieve zorg en aandacht voor kinderen binnen de kinderopvangbranche. Bij Medicalhunt bemiddelen wij zorgprofessionals, zoals pedagogisch medewerkers en buitenschoolse opvang medewerkers, die kinderen een veilige en stimulerende omgeving bieden.

Onze diensten binnen de kinderopvang sector

Zoekt u personeel voor uw kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of andere vorm van kinderopvang? Wij helpen u graag bij het vinden van gekwalificeerd personeel dat past bij uw organisatie. Voor vaste medewerkers, flexibel inzetbaar personeel of extra ondersteuning tijdens drukke periodes ben u bij ons op het juiste adres! Samen zorgen we voor de best mogelijke zorg en opvang in de kinderopvangbranche.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze dienstverlening of onze dienstverlening afnemen? Vul onderstaand formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!