Home
Medicalhunt zzp vers...

Medicalhunt zzp versus detacheren

Heeft uw organisatie te maken met een tijdelijke piek op een specifieke afdeling? Dan wilt u natuurlijk het liefst deze piek zo snel mogelijk opvullen. Medicalhunt beschikt als detacheringsbureau zorg over een groot netwerk aan zorgprofessionals en zzp’ers in de zorg. Twijfelt u over het aannemen van een zzp’er in de zorg of een vaste werknemer middels detachering? Wij hebben de voor- en nadelen voor u op een rijtje gezet.

Voordelen zzp

Kunt u geen vaste uren bieden, maar bent u wel op zoek naar een vakbekwame zorgprofessional? Dan kan zzp in de zorg u uitkomst bieden. Wij beschikken over een groot netwerk van zzp’ers: u bepaalt de zzp opdracht en de duur van de opdracht, wij vinden een zzp’er die bij u past. 

Doordat een zzp’er vaak bij meerdere zorginstellingen werkzaam zijn geweest, zijn ze snel gewend aan nieuwe situaties en kunnen zij snel schakelen.

Let op: Wij zijn een arbeidsbemiddelingsbureau en zzp’ers zijn niet bij ons in dienst. Natuurlijk screenen wij met Medicalhunt zzp onze zzp’ers persoonlijk en uitgebreid, maar onze zzp’ers zijn vakbekwaam in het eigen handelen en te allen tijde eigen ondernemer. Hierdoor zijn zij zelf verantwoordelijk voor het handelen op de werkvloer.

Voordelen detachering

Wilt u een zorgprofessional voor een vaste periode afnemen om zo een piek op een specifieke afdeling in te vullen? Dan kan detachering u uitkomst bieden. 

Wij beschikken over een groot netwerk aan vakbekwame zorgprofessionals die direct inzetbaar zijn. We nemen de werving en selectie uit handen, waardoor de zorgprofessional altijd past bij uw organisatie. 

Onze zorgprofessionals zijn bij ons in dienst, u ‘leent’ de zorgprofessional voor de besproken periode. Loopt de opdracht ten einde en bevalt uw zorgprofessional goed, dan kunt u in overleg de zorgprofessional vast in dienst nemen.