Home
Kenniscentrum
Nieuws
Zorggroep noordwest ...

Zorggroep Noordwest-Veluwe en Medicalhunt gaan de samenwerking aan

Nieuws
1 maart 2024

Harderwijk – Vanaf 1 maart 2024 gaan Zorggroep Noordwest-Veluwe en Medicalhunt de samenwerking aan! Dit betekent dat Medicalhunt de komende twee jaar ondersteuning biedt bij het inlenen van flexibele zorgprofessionals. Samen verlenen we hartverwarmende zorg om bij te dragen aan een betekenisvol leven van ouderen.

Met het tekenen hebben we een mooie samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarbij Medicalhunt Zorggroep Noordwest-Veluwe ondersteunt bij de vraag naar flexibel personeel. Vanuit Medicalhunt gaan verschillende verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden aan de slag op de prachtige locaties van Zorggroep Noordwest-Veluwe in Harderwijk, Nunspeet, Putten en Ermelo.

Guido, accountmanager van Medicalhunt vertelt: “Zorggroep Noordwest-Veluwe wil liefdevol bijdragen aan een betekenisvol leven van ouderen. Hun kernwaarden zijn dan ook niet voor niks: dichtbij, verbonden en bekwaam. Een missie waar wij ons als Medicalhunt volledig bij aansluiten.

Veel van onze collega’s op kantoor komen zelf uit te zorg, hierdoor begrijpen wij als geen ander wat er leeft en speelt binnen de zorginstellingen. Samen zetten we ons in voor de allerbeste zorg, waarbij de behoeften en het welzijn van onze cliënten altijd centraal staan. Met een groot netwerk van zzp’ers en flexibele krachten zijn wij in staat om in de flexibele vraag van zorgprofessionals te voorzien. Inmiddels zijn de eerste losse diensten al ingevuld!”

Zorggroep Noordwest-Veluwe

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt zorg-, woon- en welzijnsdiensten in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. Met meer dan 1.700 medewerkers en ruim 1.000 vrijwilligers, streeft zij ernaar om zowel in hun woonzorglocaties als bij mensen thuis de beste zorg en ondersteuning te bieden.

Nieuws samenwerking Zorggroep Noordwest Veluwe - Medicalhunt