Home
Kenniscentrum
Nieuws
Vertrek daniëlle als...

Vertrek Daniëlle als directeur van Medicalhunt

Nieuws
21 februari 2024

Na een periode van drie jaar bij Medicalhunt, legt Daniëlle Jamanica, directeur van Medicalhunt aan het einde van februari haar functie neer. Daniëlle draagt het stokje over aan Melanie Jansen en Steven Korf.

Na een periode van drie jaar bij Medicalhunt, legt Daniëlle Jamanica, directeur van Medicalhunt aan het einde van februari haar functie neer. Gedurende haar tijd bij Medicalhunt heeft Daniëlle een belangrijke rol gespeeld bij de groei van Medicalhunt, het openen van een tweede vestiging en de herpositionering van DMU naar Medicalhunt.

“Bijna drie jaar geleden alweer startte ik bij Medicalhunt. Ik nam mijn hbo-v opleiding in mijn achterzak mee en natuurlijk jarenlange ervaring in het uitzendwezen. Ik kan je zeggen: detacheren was wel een andere tak van sport, maar al vrij snel voelde ik mij als een vis in het water,” vertelt Daniëlle.

Ruim anderhalf jaar geleden nam Daniëlle definitief het stokje over van Steven Korf. “In mijn optiek veranderde er vrij weinig. Ik vond het fantastisch om met onze Medicalhunters in gesprek te zijn, continu op zoek te zijn naar verbetering en Medicalhunt nog meer op de kaart te zetten. We hebben ons vermenigvuldigd in personeel, zowel intern als extern.”

Een weloverwogen keuze

Met de komst van Melanie Jansen, die vorig jaar is doorgegroeid naar business unitmanager, nam Daniëlle steeds meer afstand van ‘de operatie’ om meer focus te hebben op de bedrijfsstrategie. “Ik kan je zeggen, dat vind ik een stuk minder leuk! Daarnaast komt bij zo’n functie in een dynamische organisatie van Medicalhunt en ons moederbedrijf ROK Groep veel effort kijken. Daarom heb ik een weloverwogen keuze gemaakt om het wat rustiger aan te doen en mijn gezin op nummer 1 te zetten. Daarnaast kan ik mij meer focussen op hetgeen wat ik echt leuk vind in een baan.”

Een nieuw avontuur

Daniëlle draagt haar stokje voor een deel over aan Melanie Jansen. Daarnaast zal Steven, oprichter van Medicalhunt, deels weer gaan ondersteunen. Per 1 maart start Daniëlle bij de Gemeente Noordoostpolder en gaat zij aan de slag als leidinggevende van het sociaal domein, waarvan de WMO een onderdeel is. “Nog steeds een stukje zorg, met daarnaast coaching en ontwikkeling van collega’s. Hierin maak ik de bewuste keuze om totaal buiten mijn comfortzone te gaan. Wat zal dit een uitdaging worden, maar ik voel dat het tijd is voor iets nieuws, een ander avontuur!”