Home
Kenniscentrum
Nieuws
Nursing experience h...

Nursing experience: Het verpleegkundige evenement van het jaar!

Nieuws
4 december 2023

6 en 7 december staat Medicalhunt op de Nursing Experience! Kom jij ons bezoeken?

We hebben geweldig nieuws! Op 6 en 7 december zijn wij aanwezig op de Nursing Experience, hét verpleegkundige evenement van het jaar. Dit jaar belooft een onvergetelijke ervaring te worden, en wij nodigen jullie van harte uit om onze stand van Medicalhunt te komen bezoeken.

Wat staat jullie te wachten bij onze stand?

Je ontvangt van ons een warm welkom: Ons team staat klaar om jullie hartelijk te ontvangen.

Een verrassing die je niet wilt missen: Bezoek onze stand en maak kans op een speciale verrassing! We houden nog even geheim wat het is, maar geloof ons, het is de moeite waard. Vergeet onderaan de pagina niet de voucher te downloaden! Bij inlevering krijg je naast onze Medicalhunt gadgets nog een leuk extraatje.

Waar vind je ons?

Standnummer:
5

Wanneer: 
6 december: Aanvang tussen 09:00 – 10:00 uur. De laatste sessieronde is om 16:45 uur afgelopen.
7 december: Aanvang tussen 09:00 – 10:00 uur. De laatste sessieronde is om 16:45 uur afgelopen.

Whats App Image 2023 06 07 at 10 18 38 AM 1

Wat kun je verder op de beurs verwachten?

Ontdek Innovatieve oplossingen: Laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen in de zorg. De nieuwste innovatieve oplossingen die het werk in de zorg vergemakkelijken en de kwaliteit van zorg verbeteren worden gepresenteerd.

Netwerken en kennis delen: Ontmoet gelijkgestemde professionals, deel ervaringen en breid je netwerk uit. De Nursing Experience is dé plek om te verbinden en te leren van anderen in de zorgsector.

Educatief dagje uit: Naast de vele stands zijn er ook diverse lezingen om je kennis bij te spijkeren. Zo kun je bijvoorbeeld een lezing van Teun Toebes bijwonen die sinds een paar weken zijn documentaire over dementie in de bioscopen heeft.

Wacht niet langer! Zet minstens één van deze data in je agenda en zorg dat je onze stand niet mist. Samen maken we de Nursing Experience 2023 tot een onvergetelijk evenement.

MH 2312 Voucher Nursing experience