Home
Kenniscentrum
Nieuws
Medicalhunt staat op...

Medicalhunt staat op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Nieuws
1 maart 2024

Dit jaar staat Medicalhunt twee dagen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart in de MartiniPlaza Groningen.

Hebben jullie het nieuws al gehoord? Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart staat Medicalhunt op Dé Noordelijke Banenbeurs! Of je nu een ervaren (zorg)professional bent of net bent afgestudeerd, het maakt niet uit. Er zijn baankansen voor iedereen. De entree voor dit evenement is gratis en je hoeft je niet aan te melden, dus nog meer redenen om een kijkje te nemen!

Wie zijn wij?

Wij zijn hét detacheringsbureau in de zorg voor en door zorgprofessionals. Wij geloven dat de zorg beter kan. Door middel van detachering kun jij aan de slag binnen bijvoorbeeld de VVT, ouderenzorg, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, ggz en kinderopvang. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of wil je meer informatie over detachering in de zorg? Loop zeker even langs!

Wat kan je verwachten bij onze stand?

Je wordt warm ontvangen bij onze stand door Fiona, Naoufal, Mirjam en Michelle. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om al jouw (zorg)vragen te beantwoorden en gaan graag in gesprek met jou over jouw ideale werksituatie! 

Waar vind je ons?

Geef je carrière een boost en kom langs bij onze stand!

  • Standnummer: 96
  • Datum en tijd: Vrijdag 8 maart 11:00-17:00 uur en zaterdag 9 maart 10:00-17:00 uur.
  • MartiniPlaza Groningen

Kom jij bij ons langs? Laat alvast je gegevens achter!

Plattegrond de noordelijke banenbeurs - Medicalhunt

Wat kun je allemaal op de beurs verwachten?

Naast de ontmoetingen met meer dan 100 werkgevers uit de noordelijke provincies biedt de beurs ook diverse lezingen, workshops, speednetwerken en vacatures, opleidingen en omscholingen aan voor ieder niveau. De beurs is dus voor iedereen!

Jazeker, ik kom bij jullie stand langs!

Laat alvast je gegevens achter en ontvang een leuk cadeau op Dé Noordelijke Banenbeurs! Vul voor de zekerheid even bij het bericht in dat je naar de banenbeurs gaat.