Home
Kenniscentrum
Nieuws
Medicalhunt breukele...

Medicalhunt Breukelen verhuist naar Utrecht

Nieuws
10 juli 2023

Medicalhunt Breukelen verhuist naar Utrecht! Samen met onze zusteronderneming Dag1 nemen we vanaf maandag 10 juli 2023 plaats in Frame Offices aan Atoomweg 63 in Utrecht.

Utrecht – Medicalhunt Breukelen verhuist naar Utrecht! Samen met onze zusteronderneming Dag1 nemen we vanaf maandag 10 juli 2023 plaats in Frame Offices aan Atoomweg 63 in Utrecht.

In mei 2021 openden wij onze nieuwe vestiging in Breukelen. Met deze vestiging werd het mogelijk om zorgprofessionals in het westen van Nederland te helpen met hun zoektocht naar een betekenisvolle baan. Maar Medicalhunt groeit, en we groeien met onze vestiging in Breukelen letterlijk uit ons zorgjasje. Daarom zijn wij verhuisd!

Wij hebben gezocht naar een passende, centrale plek met voldoende ruimte voor onze collega’s. En deze hebben we gevonden. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de verbouwing. Vorige week hebben wij alle verhuisdozen ingepakt en vandaag is ons nieuwe kantoor in Utrecht officieel geopend!

Melanie Jansen, business unit manager van Medicalhunt, vertelt: “Het nieuwe pand biedt ons talloze mogelijkheden en een inspirerende omgeving om onze doelstellingen waar te maken. We hebben de ruimte om verder uit te breiden en te verbeteren, waardoor we onze opdrachtgevers en kandidaten nog beter van dienst kunnen zijn. Met een centrale locatie in Utrecht staan we klaar om de volgende stap te zetten in onze groei als organisatie!”

Kom je snel langs voor een bakje koffie of thee? We laten je graag ons nieuwe pand zien in Utrecht:

Medicalhunt Utrecht, Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht

Medicalhunt kantoor Utrecht