Home
Kenniscentrum
Nieuws
Kenniscollege pallia...

Kenniscollege palliatieve zorg

Nieuws
12 maart 2024

Over twee weken is het zo ver: het kenniscollege over palliatieve zorg! Lees nu alles wat jou te wachten staat tijdens het kenniscollege.

Over twee weken is het zo ver: het kenniscollege over palliatieve zorg van Medicalhunt! Of je nu een ervaren (zorg)professional bent of net bent afgestudeerd, het kenniscollege is er voor iedereen die meer wil weten over palliatieve zorg.

Wat kun je verwachten?

Metta Bunk is docent bij Carend en verpleegkundige specialist palliatieve zorg in het St Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk. Tijdens het kenniscollege vertelt Metta onder andere hoe je het gesprek aan kunt gaan met jouw cliënten en hun familie en wat de impact is van jouw rol als zorgverlener. Daarnaast gaat zij dieper in op het kwaliteitskader palliatieve zorg. 

Na afloop van het kenniscollege weet jij hoe je de beste zorg en begeleiding verleent aan jouw patiënten, cliënten en hun naasten: “Ook als genezing niet meer mogelijk is, verdien je de beste zorg.” Ook ontvang je een certificaat van deelname en 2 accreditatiepunten.

Meer weten over palliatieve zorg?

Wil jij meer weten over palliatieve zorg? Meld je dan nu aan voor het kenniscollege!

  • Datum: Dinsdag 26 maart 2024
  • Tijd: 18:30 uur - 21:30 uur
  • Kantoor Medicalhunt in Emmeloord
Kenniscollege web
Meld je nu aan voor het kenniscollege over palliatieve zorg

Laat je gegevens achter en meld je direct aan voor het kenniscollege over palliatieve zorg op dinsdag 26 maart om 18:30 uur in Emmeloord. Vul bij het bericht in dat jij je aanmeldt voor het kenniscollege.