Home
Kenniscentrum
Nieuws
Doorzaam ontwikkelbu...

Doorzaam Ontwikkelbudget

Nieuws
27 februari 2024

Medicalhunt is de samenwerking aangegaan met Doorzaam om de ontwikkeling van onze Medicalhunters verder te versterken. Lees snel verder en ontdek wat dat voor jou betekent!

Medicalhunt is de samenwerking aangegaan met Doorzaam om de ontwikkeling van jou als Medicalhunter verder te versterken. Met het Doorzaam Ontwikkelbudget helpen wij onze Medicalhunters duurzaam inzetbaar te blijven door middel van cursussen en opleidingen.

Met de nieuwe samenwerking kun jij je als detachant eigen regie nemen over je ontwikkeling, je opleidingsniveau verhogen, een positieve leerervaring op te doen en je breder inzetbaar te maken binnen onze branche. De eerste ronde van deze samenwerking is zojuist van start gegaan en de eerste tien scholingsvouchers, ter waarde van €500,-, zijn aangevraagd.

Criteria

Om in aanmerking te komen voor een scholingsvoucher zijn er een aantal voorwaarden gesteld door Doorzaam:

  1. Je bent werkzaam in een fase A of fase B contract.
  2. Je hebt maximaal een opleidingsniveau mbo-4 behaald.

Als je aan deze criteria voldoet en interesse hebt in het aanvragen van een voucher, neem dan contact op met je contactpersoon bij Medicalhunt of met onze fieldmanager Domenique via domenique@medicalhunt.nl. Zij helpen je graag verder!

Voldoe je niet aan bovenstaande punten, maar wil je toch graag bepaalde cursussen volgen om jezelf verder te ontwikkelen? Ook dan horen we graag van je! We kijken graag naar de mogelijkheden om jouw ontwikkeling te ondersteunen.