Home
Kenniscentrum
Nieuws
Amsta en medicalhunt...

Amsta en Medicalhunt slaan de handen ineen voor beste kwaliteit zorg

Nieuws
16 november 2022

Per 1 november werken Amsta en Medicalhunt voor de komende drie jaar samen om de best mogelijke zorg te leveren aan de bewoners van Amsta. Dat betekent dat Medicalhunt medeverantwoordelijk is voor de externe inhuur van kwalitatieve zorgprofessionals middels detachering en losse diensten.

Amsterdam – Per 1 november werken Amsta en Medicalhunt voor de komende drie jaar samen om de best mogelijke zorg te leveren aan de bewoners van Amsta. Dat betekent dat Medicalhunt medeverantwoordelijk is voor de externe inhuur van kwalitatieve zorgprofessionals middels detachering en losse diensten.

Vorige week werd het traject samen met negen ander leveranciers afgesloten op toch wel één van de mooiste locaties van Amsta, namelijk het Dr. Sarphatihuis. Het doel van de samenwerking is de zorgprofessionals in hun kracht te zetten, om zo de best mogelijke zorg te leveren aan de bewoners van Amsta, maar ook de zorg in Nederland te verbeteren.

“Wij komen zelf uit de zorg en weten als geen ander wat onze zorgprofessionals nodig hebben en hoe belangrijk het is een baan te vinden die volledig bij hen past. Daarnaast is het onze missie om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen en geloven wij dat de zorg in Nederland beter kan. Met deze samenwerking kunnen wij het verschil maken voor beide partijen”, vertelt Daniëlle Jamanica, Directeur Zorg bij Medicalhunt.

Alexandra Mills, Clustermanager Amsta Klantgroep Leven op Stadse wijze over de samenwerking: “We hebben de samenwerking met Medicalhunt al snel als heel prettig ervaren en beschouwen Medicalhunt en haar zorgprofessionals als echte collega’s. Er is heldere communicatie en er zijn korte lijnen, waardoor we snel en efficiënt kunnen schakelen.”

Amsta

Amsta geeft zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, ouderen en andere Amsterdammers die tijdelijk of voor langere termijn een steuntje in de rug nodig hebben. Met meer dan 30 locaties verspreid over de stad, is Amsta met woon- en zorgcentra, kleinschalige woonvoorzieningen en studio’s overal in Amsterdam aanwezig. Daarnaast zorgen de verschillende specialismen als dementie, verstandelijke beperking, korsakov en herstel en revalidatie ervoor dat Amsta voorziet in de specifieke zorgbehoefte van Amsterdam.

Wil je meer weten over deze samenwerking of als zorgprofessional aan de slag bij Amsta? Neem dan contact op met Melanie Jansen, Business Unit Manager van Medicalhunt.

Meer weten of aan de slag? 

Melanie Jansen

Melanie Jansen

Business Unit Manager