Home
Herregistratie big

Herregistratie BIG

Heb jij een diploma verpleegkunde en is je BIG registratie verlopen? Maar wil jij graag opnieuw werken in de zorg als verpleegkundige? Lees dan even verder. Via Medicalhunt kun jij je BIG herregistratie regelen, zodat jij snel weer aan de slag kunt als verpleegkundige.

BIG registratie

Als verpleegkundige of gespecialiseerd verpleegkundige moet je je elke vijf jaar opnieuw registreren voor het BIG-register. Voor het aanvragen van je BIG herregistratie moet je kunnen aantonen dat je aan de urennorm voldoet. Kort gezegd: je moet als verpleegkundige of gespecialiseerd verpleegkundige een bepaald aantal uren hebben gewerkt binnen je beroep.

Is het, om welke reden dan ook, niet gelukt om aan deze urennorm te voldoen, dan kun je via een scholingstraject je BIG herregistratie opnieuw behalen.

Weer aan de slag als verpleegkundige

Via Medicalhunt en onze opleider Q4Care word jij met een op maat gemaakte training, vol theorie en praktijk, klaargestoomd voor je herregistratie. De herregistratie bestaat uit het maken van een toets. Na het behalen van deze toets kun jij je BIG registratie opnieuw aanvragen en weer aan de slag als verpleegkundige.

Teamplayer ziekenhuis web

Voorwaarden herregistratie BIG

Wil jij BIG herregistratie aanvragen en voldoe je aan de volgende eisen?

  • Je beschikt over een diploma verpleegkunde;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als verpleegkundige of gespecialiseerd verpleegkundige;
  • Je bent gemotiveerd om weer aan de slag te gaan als verpleegkundige.

Meld je dan aan voor het scholingstraject voor de BIG herregistratie.

Scbrijf je in voor jouw herregistratie BIG

Meer weten over de BIG-registratie of je aanmelden voor de tweedaagse training? Laat dan hier je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

(optioneel)