Home
Helpende plus zzp op...

Helpende plus zzp opdrachten

Ben jij een zzp'er in de zorg en ben je op zoek naar een zzp opdracht als helpende plus? Bij Medicalhunt hebben we een ruim aanbod aan zzp opdrachten en helpen je aan de opdracht die bij jou past! Lees meer over het werken als zzp'er helpende plus via Medicalhunt en ontdek jouw mogelijkheden!

Helpende plus zzp opdracht

Werk jij als zzp'er in de zorg en houd jij van afwisseling in je werk? Ben jij degene die weet in te spelen op de behoefte van de cliënten? Als helpende plus zzp houd jij je onder andere bezig met ondersteunen van jouw cliënten bij het wonen, de dagbesteding en de persoonlijke zorg. Jij speelt naadloos in op de zorgbehoefte van iedere cliënt en kunt nét dat beetje extra bieden. Want naast de gewone zorg houd jij je ook bezig met de medische zorg en de complexere zorgvragen. Geen dag is hetzelfde, maar jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • Het assisteren bij de begeleiding van cliënten;
  • Het verzorgen van cliënten;
  • Het uitvoeren van lichte huishoudelijke taken;
  • Het verstrekken en toedienen van medicatie;
  • Helpen met wondzorg en de zorg voor mensen met een stoma of een katheter.

Kortom, je handen uit de mouwen steken en écht iets betekenen voor anderen. Medicalhunt gelooft dat de zorg in Nederland beter kan, voor jouw cliënten en voor jou. Samen maken we het verschil.

Wil jij werken als zzp helpende plus via Medicalhunt? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. 

Werken in de flexpool - Medicalhunt

Werken als helpende plus zzp via Medicalhunt

Bij Medicalhunt kun je in heel Nederland aan de slag. We hebben een breed netwerk dat bestaat uit verschillende zorginstellingen in Nederland. Dit biedt jou de mogelijkheid om een kijkje te nemen in diverse keukens, waardoor je verschillende werkwijzen leert in je vak en kennismaakt met meerdere arbeidsculturen. Ben jij geïnteresseerd in de helpende plus zzp opdrachten via Medicalhunt? Dan bieden wij jou diverse voordelen:

  • Jij hebt zeggenschap over jouw eigen tarief;
  • Jij bepaalt zelf waar, wanneer én of jij flexibel of in een langdurige opdracht wil werken;
  • Altijd contact met een vast contactpersoon;
  • Wij ontlasten jou van administratie in ons eigen facturatiesysteem;
  • Afwisselend werk in diverse werkomgevingen

Zzp'er in de zorg

Wil je meer weten over het werken als zzp'er in de zorg via Medicalhunt? Lees meer over zzp in de zorg of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op
Eenvoudig sollciiteren

Wil je meer weten over het werken als helpende plus zzp via Medicalhunt of je aanmelden als zelfstandig zorgprofessional? Laat dan hier je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!