Detachering in de zorg

Wil jij ervaring opdoen in verschillende werkomgevingen in de zorg? Houd je van afwisseling in je werk en vind je het prettig om zelf te bepalen waar en wanneer je gaat werken? Dan is detacheren iets voor jou! Bij Medicalhunt kun je middels detachering in de zorg aan de slag bij opdrachtgevers door heel Nederland. Benieuwd naar jouw voordelen? Lees dan snel verder!

Afwisselend werk in verschillende werkomgevingen

Jij kiest zelf de opdracht die bij je past. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te werken in verschillende omgevingen en ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers.

Werk indelen zoals jij dat wil

Bij ons kun jij je werk indelen zoals jij dat wil. Jij bepaalt waar, wanneer en het aantal uren dat jij wil werken, zo kun jij je eigen tijd indelen. Liever flexibel werken of toch een langdurige opdracht? Bij Medicalhunt kies je de opdracht die bij je past!

Uitstekende arbeids­voorwaarden

Wij zien dat jij net dat stapje extra zet voor jouw cliënten en patiënten. Daarom doen wij er een schepje bovenop als het gaat om salaris. Zo verdien je via Medicalhunt meer dan de gemiddelde cao en is er een mogelijkheid om een auto van de zaak te krijgen.

Gratis opleidingen / trainingen

Wij weten dat de zorg nooit stilstaat en dat jij nooit stilstaat. Daarom bieden wij verschillende trainingen en cursussen aan om bevoegd en bekwaam te blijven.

Regelmatig contact met een vast contactpersoon

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe het met je gaat, ook als je bezig bent met je opdracht. Daarom houden wij consequent contact met je. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons centraal.

Schrijf je nu in voor detachering in de zorg

Al enthousiast? Schrijf je direct in voor detachering in de zorg. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat is detachering?

Detachering bij Medicalhunt is een vorm van werken waarbij je in dienst treedt bij Medicalhunt en aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. Ziekenhuizen en zorginstellingen ‘lenen’ of huren je, als zorgprofessional van Medicalhunt, tijdelijk in om een bepaalde opdracht in te vullen. Hierbij heb jij de zekerheid van een vast dienstverband en kun je ervaring op doen in verschillende werkomgevingen binnen jouw vakgebied. De opdrachtgevers zijn verzekerd van kwalitatieve zorgprofessionals. Zo behoud jij de uitdaging en afwisseling in je werk en gaat jouw baan je nooit vervelen!

Wat levert het jou op? 

Onze verpleegkundigen en verzorgenden kiezen voor detacheren omdat het hen veel vrijheid en flexibiliteit oplevert. Met detachering kun je ervaring opdoen bij verschillende werkplekken en geef je jouw voorkeuren door voor het werkrooster. Dit zorgt ervoor dat je flexibel bent, waardoor je bijvoorbeeld werk en privé beter kunt combineren. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden: je verdient meer dan de gemiddelde cao, krijgt een bonus boven op je salaris en wij bieden de mogelijkheid tot een eigen auto van de zaak.

Verzorgende IG

Er is afwisseling, uitdaging en je helpt mensen. En je hebt natuurlijk de vrijheid. Vind ik het niet meer leuk, dan weet ik dat ik de keuze heb om na deze opdracht een andere te kiezen.

– Christi-Anne Post, Verzorgende IG bij Medicalhunt middels detachering.

Medicalhunt als detacheringsbureau zorg

Medicalhunt als detacheringsbureau zorg, heeft jarenlange ervaring met detachering in de zorg en kennis van de markt. Door ons grote netwerk aan ziekenhuizen, klinieken, zorg- en verpleeghuizen en overheidsinstellingen biedt detacheren jou als zorgprofessional veel mogelijkheden. Wij komen zelf uit de zorg en snappen als geen ander hoe belangrijk het is om een baan te vinden die bij je past.

Kies je voor detachering, dan gaan we samen op zoek naar een passende opdracht. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en bekijken de mogelijkheden. Daarna ga je aan de slag bij een opdracht en opdrachtgever die bij je past. Je bent en blijft in dienst van Medicalhunt.

Hoe gaat detachering bij Medicalhunt in zijn werk?

Inschrijven

Schrijf je snel en vrijblijvend in bij Medicalhunt voor jouw detachering in de zorg.

Contact

Wij nemen contact met je op.

Intakegesprek

We plannen graag een gesprek met je in om jouw wensen en behoeften te bepalen.

De opdracht

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en behoeften en vinden een opdracht die bij je past. We stellen je voor, initëren een gesprek en wanneer ook jij enthousiast bent, maken we de opdracht rond.

Aan de slag

Jij gaat aan de slag bij de opdrachtgever. Loopt de opdracht af, dan heb je de keuze om in overleg de opdracht te verlengen of we gaan op zoek naar een nieuwe opdracht.

Contact

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe het met je gaat. Daarom houden we consequent contact met je.

Schrijf je in voor detachering in de zorg

Meer weten over detacheren in de zorg of aanmelden voor een detachering? Laat dan hier je gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.

Jouw collega's

De zorg is in Nederland totaal anders dan in Italië
Lees meer

Het Nederlandse avontuur van Silvia

De Italiaanse Silvia Varetto (30) weet al sinds haar 15e dat ze verpleegkundige wil worden. Ze jaagt haar dromen na en gaat aan de slag als verpleegkundige in Saluzzo. Twee jaar geleden verhuist ze voor de liefde naar Nederland en sinds vier maanden werkt ze via Medicalhunt als Helpende. Wij gingen met Silvia in gesprek over haar ervaringen met de zorg in Nederland en Italië.

Lees meer
Ik liet mijn vaste contract en zekerheid achter, maar koos voor mijn rust
Lees meer

De stap van loondienst naar zzp van Hanane

Hanane Bellarbi werkt als Verzorgende IG en worstelt ermee dat zij niet flexibel kon werken. Ze kiest voor zzp in de zorg. Benieuwd naar haar ervaringen en de stap naar zelfstandig ondernemen in de zorg? Wij gingen met Hanane in gesprek.

Lees meer
Daarom koos ik voor detachering, dan kan ik overal langs en dan ga ik het zien!
Lees meer

De bewuste keuze voor detachering van Werner

Van jongs af aan wil Werner van Manen (24) graag arts op de traumahelikopter worden. . Om zijn ambities waar te maken, doet hij nu ervaring op middels detachering als anesthesiemedewerker. We gingen met Werner in gesprek.

Lees meer
Na het gesprek wist ik het zeker: dit is wat ik bedoel
Lees meer

Van schoonheids­specialiste tot Verzorgende IG

Christi-Anne Post, die altijd al schoonheidsspecialiste heeft willen worden, kiest uiteindelijk voor de zorg. Als Verzorgende IG heeft ze verschillende banen, maar steeds na een half jaar gaat ze op zoek naar iets anders. Tot ze in contact komt met Medicalhunt.

Lees meer
Ik vond de eerste golf tijdens de coronacrisis heel heftig!
Lees meer

De zorg met extra aandacht van Ilse

Mensen eigen regie geven, anderen helpen en ‘gewoon’ de zorg leveren die mensen nodig hebben. Het is wat Ilse het liefste doet in haar werk. Na een aantal opdrachten via Medicalhunt werkt ze nu als Verzorgende IG bij woonzorgcentrum Nijenstede in Amersfoort.

Lees meer
Ik denk dat werken in detachering je echt een breder pallet geeft
Lees meer

De SEH-afdelingen van Berend

Als een van de eerste gedetacheerde SEH-verpleegkundig bij Medicalhunt, kent Berend inmiddels al zo’n tien Spoedeisend hulp afdelingen van binnen en buiten. Sinds kort is hij weer terug waar hij is begonnen; de Spoedeisende hulp in Beverwijk.

Lees meer
Naast vrijheid word je wel echt onderdeel van een team
Lees meer

De service met een glimlach van Simon

Na 16 jaar in een verzorgingscentrum voor ouderen te hebben gewerkt, was Simon toe aan een nieuwe uitdaging. Die dacht hij te vinden in een zorginstelling voor jongeren met gedragsproblematiek. Helaas bleek de realiteit anders. En toen?

Lees meer
We hebben echt een plek gecreëerd voor kraamverzorgsters
Lees meer

De baby's van Joyce

Zo lang ze zich kan herinneren wil Joyce al voor baby’s zorgen. In groep 3 maakte zij al een tekening van een zuster in verpleegstersuniform met een baby in haar armen. Van haar wens maakte zij haar baan. Hoe Joyce in 2020 dan toch op de Spoedeisende Hulp terecht is gekomen?

 

Lees meer
Ik wil echt wat bijdragen
Lees meer

Het verhaal van Kamia

Kamia werkt al 14 jaar in de zorg. Na de geboorte van haar vierde kindje, een half jaar geleden, kiest ze uiteindelijk toch voor detachering. Dit geeft haar de vrijheid om er echt voor haar cliënten én voor haar gezin te kunnen zijn. Hoe zij dit aanpakt?

Lees meer