Onze voordelen

Al bijna 10 jaar zijn wij hét bemiddelingsbureau voor en door zorgprofessionals, opgericht door mensen uit de zorg die geloven dat deze zorg in Nederland beter kan. Wij combineren als een van de weinigen marktkennis en praktijkervaring met bemiddelingsdiensten. Vraag en aanbod weten wij hierdoor naadloos op elkaar aan te sluiten.

Bij alles wat we doen streven we naar de hoogste kwaliteit. Dit doen we door voortdurend de samenwerking op te zoeken en samen de schouders eronder te zetten.

Verbonden

Wij komen uit de zorg. En weten precies wat er nodig is om vraag en aanbod samen te brengen. We bieden zorgprofessionals een werkomgeving die hen uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.
Daarbij zetten we efficiency en productie opzij, om terug te gaan naar waar het volgens ons echt om gaat; de zorg. Bij ons staan patiënt, professional en opdrachtgever voorop.

Oplossings-gericht

Medicalhunt biedt oplossingen op maat voor zowel de zorgprofessional als een zorgorganisatie. Van een recruitmentwebsite, het opleiden en coachen van professionals in de zorg, het invullen van vacatures tot de ultieme sparringpartner voor allerhande vraagstukken in de zorg. Samen tillen we de zorg naar een hoger niveau.

Betrokken

Ook nadat een zorgprofessional geplaatst is blijft Medicalhunt betrokken bij zowel de werknemer als de opdrachtgever. Zo wordt een professional een collega en gaan we een langdurige relatie aan met de opdrachtgever.
Dat vinden wij belangrijk en daar doen wij ons best voor.

Duurzaam

Duurzame relaties onderhouden, betekent investeren in de toekomst. We bieden de zorgprofessional alle ruimte om te groeien, zich te ontwikkelen en door te leren. We houden niet van vluchtig of kortstondig contact en verdiepen ons in langetermijnoplossingen.

Jouw collega's

De zorg is in Nederland totaal anders dan in Italië
Lees meer

Het Nederlandse avontuur van Silvia

De Italiaanse Silvia Varetto (30) weet al sinds haar 15e dat ze verpleegkundige wil worden. Ze jaagt haar dromen na en gaat aan de slag als verpleegkundige in Saluzzo. Twee jaar geleden verhuist ze voor de liefde naar Nederland en sinds vier maanden werkt ze via Medicalhunt als Helpende. Wij gingen met Silvia in gesprek over haar ervaringen met de zorg in Nederland en Italië.

Lees meer
Ik liet mijn vaste contract en zekerheid achter, maar koos voor mijn rust
Lees meer

De stap van loondienst naar zzp van Hanane

Hanane Bellarbi werkt als Verzorgende IG en worstelt ermee dat zij niet flexibel kon werken. Ze kiest voor zzp in de zorg. Benieuwd naar haar ervaringen en de stap naar zelfstandig ondernemen in de zorg? Wij gingen met Hanane in gesprek.

Lees meer
Daarom koos ik voor detachering, dan kan ik overal langs en dan ga ik het zien!
Lees meer

De bewuste keuze voor detachering van Werner

Van jongs af aan wil Werner van Manen (24) graag arts op de traumahelikopter worden. . Om zijn ambities waar te maken, doet hij nu ervaring op middels detachering als anesthesiemedewerker. We gingen met Werner in gesprek.

Lees meer
Na het gesprek wist ik het zeker: dit is wat ik bedoel
Lees meer

Van schoonheids­specialiste tot Verzorgende IG

Christi-Anne Post, die altijd al schoonheidsspecialiste heeft willen worden, kiest uiteindelijk voor de zorg. Als Verzorgende IG heeft ze verschillende banen, maar steeds na een half jaar gaat ze op zoek naar iets anders. Tot ze in contact komt met Medicalhunt.

Lees meer
Ik vond de eerste golf tijdens de coronacrisis heel heftig!
Lees meer

De zorg met extra aandacht van Ilse

Mensen eigen regie geven, anderen helpen en ‘gewoon’ de zorg leveren die mensen nodig hebben. Het is wat Ilse het liefste doet in haar werk. Na een aantal opdrachten via Medicalhunt werkt ze nu als Verzorgende IG bij woonzorgcentrum Nijenstede in Amersfoort.

Lees meer
Ik denk dat werken in detachering je echt een breder pallet geeft
Lees meer

De SEH-afdelingen van Berend

Als een van de eerste gedetacheerde SEH-verpleegkundig bij Medicalhunt, kent Berend inmiddels al zo’n tien Spoedeisend hulp afdelingen van binnen en buiten. Sinds kort is hij weer terug waar hij is begonnen; de Spoedeisende hulp in Beverwijk.

Lees meer
Naast vrijheid word je wel echt onderdeel van een team
Lees meer

De service met een glimlach van Simon

Na 16 jaar in een verzorgingscentrum voor ouderen te hebben gewerkt, was Simon toe aan een nieuwe uitdaging. Die dacht hij te vinden in een zorginstelling voor jongeren met gedragsproblematiek. Helaas bleek de realiteit anders. En toen?

Lees meer
We hebben echt een plek gecreëerd voor kraamverzorgsters
Lees meer

De baby's van Joyce

Zo lang ze zich kan herinneren wil Joyce al voor baby’s zorgen. In groep 3 maakte zij al een tekening van een zuster in verpleegstersuniform met een baby in haar armen. Van haar wens maakte zij haar baan. Hoe Joyce in 2020 dan toch op de Spoedeisende Hulp terecht is gekomen?

 

Lees meer
Ik wil echt wat bijdragen
Lees meer

Het verhaal van Kamia

Kamia werkt al 14 jaar in de zorg. Na de geboorte van haar vierde kindje, een half jaar geleden, kiest ze uiteindelijk toch voor detachering. Dit geeft haar de vrijheid om er echt voor haar cliënten én voor haar gezin te kunnen zijn. Hoe zij dit aanpakt?

Lees meer