Home
Kinderopvangbranche

Kinderopvang branche

Werken in de kinderopvang? De kinderopvangbranche helpt ouders bij het combineren van het werk- en gezinsleven. Kinderen krijgen de kans om te groeien, leren en zich te ontwikkelen in een veilige omgeving, terwijl de ouders/verzorgers werken of andere verplichtingen hebben. Ben jij klaar om het verschil te maken in het leven van deze kleine kinderen?

Werken in de kinderopvangbranche

Wil jij aan de slag bij een kinderdagverblijf? Hier komen kinderen overdag vanaf enkele maanden tot de leeftijd waarop ze naar de basisschool gaan. Ook zijn er gastouderopvangen, hier worden de kinderen opgevangen door een gastouder, en de Buitenschoolse Opvang (BSO) waar kinderen opgevangen worden buiten schooltijden. Hier krijgen kinderen de kans om te spelen, huiswerk te maken en deel te nemen aan leuke activiteiten.

Kinderopvang Medicalhunt

Beroepen in de kinderopvangbranche

Wil jij aan de slag binnen de kinderopvangbranche? Bij Medicalhunt hebben we diverse mogelijkheden. Van het verzorgen van baby’s in een kinderdagverblijf tot het organiseren van activiteiten in een buitenschoolse opvang. Hieronder hebben we enkele functies uitgelicht. Of bekijk direct onze kinderopvang vacatures.

Pedagogisch medewerker

Als pedagogisch medewerker zorg jij voor de verzorging van kinderen, begeleiding en toezicht en stimulering en ontwikkeling. Van dagelijkse behoeften, zoals voeding, verschoning en rusttijden, je biedt toezicht tijdens het spelen en leren en je organiseert activiteiten die de ontwikkeling van kinderen stimuleren.

Buitenschoolse Opvang (BSO) medewerker

Een BSO-medewerker biedt opvang en begeleiding aan schoolgaande kinderen buiten schooltijden. Jij organiseert en begeleidt activiteiten en spelletjes, je helpt waar nodig bij het maken van huiswerk en je bevordert de sociale interactie tussen kinderen en creëert een omgeving vol lachende gezichten.

Leidinggevende

Als leidinggevende heb je een overkoepelende rol en ben je verantwoordelijk voor het beheer en de operationele aspecten van de organisatie. Jij werft, traint en begeleidt personeel, ontwikkelt en implementeert beleid dat hèt verschil maakt en onderhoudt communicatie met ouders.

Ga aan de slag in de kinderopvangbranche

Ga voor een carrière in de kinderopvangbranche via Medicalhunt! Wil je meer weten over het werk of je direct aanmelden? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

(optioneel)
(optioneel)