Onze samen­werking

Medicalhunt werkt samen met zorgprofessionals door heel Nederland en op elk niveau. Werk jij het liefst als eigen ondernemer in de zorg? Meld je dan bij ons aan als zzp’er. Liever op uitzendbasis aan de slag of hou je van wat meer vastigheid? Dan kun je ook op detacheringsbasis aan de slag. Meer weten of op zoek naar advies? Neem contact met ons op.

Detacheren

Je komt in dienst bij Medicalhunt en vervolgens gaan we samen op zoek naar een passende opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Je bent en blijft in dienst bij Medicalhunt. Door ons grote netwerk aan ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en overheidsinstellingen biedt dit jou veel mogelijkheden. Zo leer je verschillende bedrijfsculturen en werkwijzen kennen en doe je veel ervaring op binnen jouw vakgebied. Zo blijf jij je als zorgprofessional én mens ontwikkelen en gaat je baan nooit vervelen!

Waarom detacheren bij Medicalhunt? 

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris.
 • Ervaring opdoen in verschillende omgevingen, maar daarbij de zekerheid van een vast dienstverband.
 • Altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten.
 • Na je opdracht eindigt je dienstverband niet, maar loopt gewoon door. Dus ook je salaris!

ZZP'en

Als Zelfstandige Zorg Professional (ZZP) heb jij gekozen om de vrijheid te hebben om te ondernemen in de zorg. Bij Medicalhunt bieden wij jou hier graag alle ruimte in door jouw planning en administratie makkelijker te maken. Hierdoor kan jij doen wat jij het best kan: warme zorg leveren.

Waarom aan de slag als zzp’er? 

 • Je hebt zeggenschap over jouw eigen tarief, ook bepaal je zelf hoe vaak je wordt uitbetaald. 
 • Je bepaalt zelf of jij flexibel of in een langdurige opdracht wilt werken. Ook bepaal jij het aantal uur dat je wilt werken.
 • Wij leren je graag kennen. Zo weten wij bij welke instelling jij het beste op je plek bent. Daarom krijg je bij ons altijd een vast contactpersoon, die je kunt bellen wanneer dat nodig is. 
 • Wij werken met gebruiksvriendelijke apps die wij graag voor jou openstellen om opdrachten te werken in de zorg en je uren te kunnen registreren in ons eigen facturatiesysteem. Zo ontlasten wij jou van administratie.
 • Een concurrentie- en relatiebeding doen wij niet aan. Gewoon niet. 

Werving en Selectie

Wil jij liever rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever? Wij bemiddelen ook zorgprofessionals middels werving en selectie. In tegenstelling tot detachering, waarbij je in dienst bent bij Medicalhunt, treed je in dit geval in dienst bij de opdrachtgever. Dit kan een ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis zijn.

Waarom werving en selectie via Medicalhunt?

 • Wij kennen onze opdrachtgevers goed. Ook nemen we de tijd om jou goed te leren kennen. Zo weten we zeker dat jullie een goede match zullen zijn. 
 • Je hoeft zelf geen (salaris)onderhandelingen te voeren met je toekomstige werkgever. Wij zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden. 
 • Wij zijn experts in het opstellen van een goed cv en helpen je hier graag bij. Zodat jij de beste kans maakt op die baan van jouw dromen. 

Vakantiewerk

Wil jij extra uren maken in de vakantie of naast je opleiding vast ervaring opdoen? Wij hebben veel opdrachtgevers die tijdens de zomermaanden jouw hulp goed kunnen gebruiken. Meld je aan bij als vakantiekracht en samen pakken wij alle dagelijkse en extra werkzaamheden bij onze opdrachtgevers op. 
Smaakt je vakantiewerk naar meer? Meld je dan aan voor onze flexpool en ga het hele jaar door aan de slag bij Medicalhunt.