Home
Word opdrachtgever

Word opdracht­gever!

Medicalhunt helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature(s). Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling tussen zorgprofessionals en zorginstellingen in ziekenhuizen, gezondheids- en welzijnszorg, privéklinieken en revalidatiecentra.

Werk maken van talent, dat is onze missie. Zo verbinden wij werkgevers met werknemers. Met ons team van professionals hanteren wij een doelgerichte, professionele en individuele aanpak. Wij zijn trots op onze uitgebreide database aan zorgprofessionals die staan te trappelen om aan het werk te gaan. Kandidaten leggen bij ons een assessment af, waardoor wij 100% garantie geven voor de juiste match!

Ons bedrijf is opgericht in 2014, voor en door zorgprofessionals. Het is onderdeel van ROK Groep, dat samen met het label Dujob actief is in de arbeidsbemiddeling. U kunt bij ons dus ook terecht voor invulling van niet zorggerelateerde functies binnen uw organisatie. Door middel van onze uitgebreide mogelijkheden in flex, detachering, zzp en werving en selectie, vinden wij altijd de geschikte kandidaat voor uw vacature!

Opdracht zh
Maak een afspraak

De geschikte kandidaat voor uw vacature vinden? Neem contact met ons op en maak een afspraak! Wij helpen u graag.