Home
Verzorgende ig vacat...

Verzorgende IG

Ben jij een verzorgende IG'er en lever jij graag warme en kwalitatieve zorg aan jouw patiënten en cliënten? Bij Medicalhunt hebben we diverse vacatures beschikbaar als verzorgende IG. Lees meer over het werken als verzorgende IG en bekijk onze verzorgende IG vacatures.

Werken als verzorgende IG op basis van detachering of als ZZP'er is beide mogelijk!

Werken als verzorgende IG: zo ziet je werkdag eruit

Jouw functie als verzorgende IG varieert enorm. Iedere dag houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden. Tijdens je dienst oberveer je de cliënten zorgvuldig en let je op mogelijke veranderingen in hun fysieke of mentale toestand. Als verzorgende IG beheers je de verpleegtechnische handelingen en deze voer je gedurende de dag uit. Je werkt nauw samen met andere zorgprofessionals, zoals verpleegkundigen, artsen of therapeuten.

Als verzorgende IG sta je zeker niet stil en elke dag beleef je weer wat anders! Is deze functie écht iets voor jou? Bekijk dan hieronder de beschikbare verzorgende IG vacatures van Medicalhunt!

Detachering zorg christi anne

Werken als verzorgende IG (zzp) via Medicalhunt

Wil jij werken als verzorgende IG via Medicalhunt, dan bieden wij jou meerdere voordelen. Jij hebt de mogelijkheid om flexibel te werken: kies je eigen uren en bepaal zelf hoe je je tijd indeelt! Daarnaast biedt Medicalhunt een breed scala aan vacatures als verzorgende IG. Je hebt de mogelijkheid om werkervaring op te doen in diverse werkomgevingen of kies ervoor om op één plek te werken. Wij helpen en begeleiden jou tijdens je loopbaan! We ondersteunen je bij de voorbereiding op sollicitatiegesprekken en bieden diverse opleidingsmogelijkheden en bijscholingen aan. Wij staan altijd klaar voor jouw vragen en geven je advies.

Aan de slag als verzorgende IG'er via Medicalhunt en benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Samen zoeken wij de beste match voor jou!

Benodigde certificaten en opleidingen

  • Minimaal diploma verzorgende IG mbo niveau 3
  • Geldige VOG

Om als verzorgende IG te mogen werken, dien je een diploma rondom verzorgende IG te behalen. Daarnaast heb je een geldige VOG nodig. Je kunt al aan de slag als je een afgeronde opleiding verzorgende ig niveau 3 of een afgeronde opleiding niveau 4 verpleegkundige hebt. Ook zijn de verzorgende ig doorgroeimogelijkheden oneindig, zo stop je nooit met leren! Tijd om aan de slag te gaan als verzorgende IG.

Als ZZP'er aan de slag als Verzorgende IG

  • Minimaal diploma verzorgende IG mbo niveau 3
  • Geldige VOG
  • Uittreksel Handelsregister van de KVK

Dan heb je naast een diploma rond Verzorgende IG en een geldige VOG ook nog een inschrijvingsbewijs van de Kamer van Koophandel nodig.

Eenvoudig solliciteren

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

(optioneel)
(optioneel)